Sailors Ink logo
Gå på opdagelse i den nordiske mytologi gennem tatoveringer

Gå på opdagelse i den nordiske mytologi gennem tatoveringer

Den nordiske mytologi har altid fascineret og inspireret folk verden over. Dens dybde, symbolik og historie er utroligt rige og giver et væld af muligheder for at skabe kunst og udtrykke sig gennem tatoveringer. Lad os udforske denne spændende tatoveringstrend og...

Stjernetegnstatoveringer: Lad dit stjernetegn lyse på din hud

Stjernetegnstatoveringer: Lad dit stjernetegn lyse på din hud

Stjernetegnstatoveringer har længe været en populær måde at udtrykke tro, personlighed og astrologisk tilknytning på. At få dit eget stjernetegn eller en elskedes tegn tatoveret på din hud er ikke kun æstetisk tiltalende, men det kan også være en dybt personlig...

Naviger sikkert gennem betændelse i din tattoo

Naviger sikkert gennem betændelse i din tattoo

Tattooer er en fantastisk måde at udtrykke sig selv på. De kan repræsentere vores personlighed, historie og kreativitet på en unik måde. Men nogle gange kan den glæde, vi føler efter at have fået en ny tatovering, overskygges af ubehagelige komplikationer som...

Tattoo Aftercare: Din Omfattende Guide

Tattoo Aftercare: Din Omfattende Guide

At få en tattoo er en stor beslutning, men mange glemmer, at plejen ikke slutter, når du forlader tatoveringsstudiet. Det er her, tattoo aftercare kommer ind. Ved at følge en ordentlig plejerutine kan du sikre, at din tattoo forbliver skarp, levende og smuk i mange år...

Tattoo i særklasse i hjertet af Esbjerg

Leder du efter Esbjergs bedste tattoo-shop? Bare rolig, du behøver ikke lede videre. Hos Sailors Ink finder du nogle af Danmarks og Europas førende tattoo-artister. Når du besøger Sailor’s Ink Esbjerg, kan du derfor ikke bare forvente at få den allerhøjeste service. Du kan også forvente, at du som kunde kommer i centrum. På den måde sikrer vi, at du altid bliver glad for dit resultat. Skal din næste tatovering være en simpel rose-tattoo, en sleeve-tattoo eller måske et helt originalt tattoo-design, som du selv har tegnet? Intet er for stort eller småt til vores dygtige artister.

Sikkerhed, tryghed og tillid til din tatovør

Der er tre ting, som vi synes, er noget af det vigtigste, når du skal have en ny tatovering: Sikkerhed, tryghed og tillid. Derfor sørger vi altid for, at kunden er vores førsteprioritet. Det betyder også, at der er en række ting, som du altid kan forvente ved et besøg hos Sailors Ink Esbjerg:

  • Servicen er første klasse.
  • Vores personale er smilende, imødekommende og hjælpsomme.
  • Du bliver mødt af nogle af landets bedste tatovører.
  • Vores hygiejne er altid helt i top.

Det er alt sammen med til at sikre, at du kan føle dig helt tryg ved at få din næste tattoo hos os. Sailors Ink er samtidig ikke nogen stor virksomhed, men til gengæld er vi en virksomhed, som sørger for at gøre alt, hvad vi gør, så godt som overhovedet muligt. Vi er meget opmærksomme på, at vi laver permanente resultater på vores kunder. Derfor er det også vores ansvar at guide og vejlede efter bedste evne. Kun på den måde sikrer vi, at vores kunder opnår det bedst mulige resultat.

Tattoo hos faste artister eller gæsteartister

I vores tattoo-studie i Esbjerg kan du naturligvis blive tatoveret af vores faste, dygtige artister. Nogle gange er det også muligt at blive tatoveret af vores internationale gæsteartister. Hold dig opdateret her på siden eller på vores sociale medier for at vide, hvornår en ny artist gæster studiet.

Vi sørger desuden for, at der er fri drikkelse under hele din session. Derudover har du mulighed for at se fjernsyn eller høre musik, imens du bliver tatoveret. Du kan naturligvis også bare hyggesnakke med din tatovør i Esbjerg. Valget er dit.

Vil du høre mere? Kontakt os her

Tattoo-inspiration fra nogle af landets bedste tatovører

Mange går med en drøm om at få en tatovering, men er i tvivl om, hvad det skal være. Det er helt naturligt. At tage en beslutning om, hvordan din tattoo skal se ud, er en stor beslutning. Derfor er vores dygtige tatovører også klar til at rådgive dig i processen. Måske har du allerede en idé eller et udkast til din tattoo, eller måske ved du bare, at det skal være en old school tattoo.

Uanset hvad dit udgangspunkt er, er du meget velkommen til at besøge os i tattoo-studiet i Esbjerg. Vores faste artister har erfaring med et hav af forskellige tattoo-design og tattoo-styles og har lavet alt fra simple tattoos til den klassiske sommerfugle-tattoo og også en hel tattoo-arm eller ti.
I tattoo-salonen står vi også klar til hjælpe dig videre, så du kan tage den helt rigtige beslutning, som du bliver 100 % tilfreds med.
Vi glæder os til at møde dig og hjælpe dig med at opfylde din tattoo-drøm. Kom forbi til en tattoo i Esbjerg!