Sailors Ink logo

Nordisk Mytologi tattoo

Har du gjort dig tanker om at få lavet en nordisk mytologi tattoo? I så fald er det ikke noget, du er ene om. Der er nemlig rigtig mange, der vælger at få lavet en tatovering, der er inspireret af den nordiske mytologi.

Det er nemlig en mytologi og kultur, der fascinerer mange – og det gælder faktisk ikke blot blandt folk, der bor i Norden. Faktisk er det noget, der gør sig gældende i store dele af verden. Derfor er det ikke kun skandinaverne, der får tatoveringer, der er inspireret af den nordiske mytologi.

Er ofte meget komplekse

Tatoveringer, der er inspireret af nordisk mytologi, bliver af mange også blot kaldt for vikingetatoveringer. Det er en helt særlig type af tatoveringer, der er kendt for at være relativt komplekse. Netop dette faktum har medført, at de er blevet enormt populære.

Hertil er de også kendt for at gøre brug af et stort antal linjer og former, da det ellers ikke kan lade sig gøre at skabe de mange nordiske symboler og motiver, der indgår i disse tatoveringer. Af denne grund skal der ikke være nogen tvivl om, at det heller ikke er noget for alle.

Vi hjælper gerne med at gøre din tatovering til virkelighed

Hvis du har et ønske om at få lavet en tatovering, der er inspireret af den nordiske mytologi, er du havnet på den helt rette side. Her hos Sailor’s Ink vil vi nemlig rigtig gerne hjælpe dig med at gøre din tanker til virkelighed, så du kan få en tatovering, du kan blive glad for.

Vi har butikker i både Kolding, Odense og Esbjerg, hvor vores dygtige tatovører står klar til at hjælpe dig med at gøre din tatovering til virkelighed. Flere af vores tatovører har stor erfaring med at lave vikingetatoveringer, hvorfor du er garanteret et tilfredsstillende resultat.