Sailors Ink logo

Inspiration

Tattoo Idéer

Der skal ikke være nogen tvivl om, at der er mange, der drømmer om at få en tatovering, men ikke ved, hvad de vil have tatoveret. Hvis du har det på denne måde, er det ikke noget, du skal lade dig stoppe af.

I stedet bør du gå på jagt efter inspiration, så du kan finde ud af, hvad du gerne vil have tatoveret. På nettet – og her på siden – kan du nemlig finde mange tattoo idéer, du kan bruge som inspiration.

Det eneste, der er vigtigt at huske på er, at du skal følge hjertet, når du vælger tatoveringer. Du skal derfor ikke vælge, hvad der er populært eller udbredt. Du skal ene og alene vælge, hvad der føles rigtigt.

Skal der være betydning bag?

Hvis du har planer om at blive tatoveret, er der mange ting, der skal tages op til overvejelse. Blandt andet er det vigtigt at overveje, om det har betydning for dig, at der er symbolik bag tatoveringen.

Det er ikke alle, der mener, at det er nødvendigt, at der er det. For mange handler det blot om, at de gerne vil udsmykke deres krop med kunst, der tiltaler dem.

For andre er det altafgørende, at der er en dybere mening bag deres tatoveringer. Om du hører til i den ene eller anden gruppe, vil du sandsynligvis hurtigt finde ud af, når du overvejer, hvad du skal have tatoveret.

Udnyt, at du kan søge inspiration online

Der er rigtig mange, der bruger flere måneder på at overveje, hvad de skal have tatoveret. I mange tilfælde skyldes det, at de føler sig idéforladte.

I stedet for at bruge månedsvis på at overveje, hvad du skal have tatoveret, er det oplagt at søge inspiration på nettet. På denne måde vil du nemlig have lettere, ved at vurdere, hvad du skal have tatoveret.

Det er naturligvis ikke ensbetydende med, at du skal føle, at du skal kopiere de tatoveringer, du finder på nettet. Derimod bør du lade dig inspirere af dem, og dermed skabe dine helt egne motiver.

Føler du dig mere tryg ved, at du har et meget specifikt design med til tatovøren, er det naturligvis også muligt, at du blot finder ét på nettet. Det er dog ikke alle, der er interesserede i dette, da man dermed ikke vil føle, at tatoveringen er unik.

Intet er rigtigt eller forkert

Det er selvfølgelig også vigtigt, at du husker, at der er intet, der er rigtigt eller forkert, når det kommer til tatoveringer. Det er nemlig kunst, der er tale om, og det har alle forskellige syn på.

Når du leder efter tattooidéer på nettet, skal du derfor have det med i baghovedet. Det kan være, at du falder over et design, du ønsker at ændre, så det falder mere i din smag. Er det tilfældet, skal du ikke holde dig tilbage.

Desværre er der mange, der føler, at der er regler og normer, de skal leve op til. Sådan forholder det sig slet ikke, hvorfor man blot skal sætte sin kreativitet fri, når man skal finde ud af, hvad man gerne vil have tatoveret.

Vi hjælper gerne med tattooidéer

Er du fast besluttet på, at du skal have lavet en tatovering? Men kan du ikke finde ud af, hvad du skal have tatoveret? I så fald hjælper vi gerne.

Hos Sailor’s Ink vil vi gerne hjælpe dig med at sende dig i den rigtige retning. Vi har et væld af tatoveringer bag os, som du naturligvis har mulighed for at se nærmere på, og derfor også bruge som inspiration.

Ønsker du hjælp til at designe din egen tatovering, hjælper vi også rigtig gerne med dette i en af vores butikker i hhv. Odense, Kolding eller Esbjerg.