Sailors Ink logo

Flest prisvindende artister i Danmark

Vi deltager løbende til de forskellige conventions - både i Danmark og internationalt.

Mere end 10.000 tilfredse kunder

Vi yder den allerbedste service til vores kunder - Se bare vores anmeldelser.

Oplevelse i verdensklasse

Vi garanterer vores kunder en oplevelse i verdensklasse uanset om du besøger os i Esbjerg, Kolding eller Odense.

PIERCING GALLERI

Har du gjort dig tanker om at få lavet en piercing i munden? I så fald skal du vide, at du har mange muligheder. Der findes nemlig en lang række piercinger, du kan få lavet i munden.

Det vil sige, at du skal finde ud af, hvilken type piercing, du vil have i munden, inden du kan gå videre. Du kan f.eks. vælge at få lavet en piercing i kinden, i tungen eller i læben.

Uanset hvilken type piercing, du vælger at få lavet, er vi klar til at hjælpe dig med at lave den. Hos Sailor’s Ink har vi nemlig stor erfaring med at lave stort set enhver form for piercing i og nær munden.

Derfor skal du blive piercet hos Sailor’s Ink

Det er ikke uden grund, at du bør blive piercet hos Sailor’s Ink. Faktisk er der flere grunde til, at du bør gøre dette. Der er dog især én grund til, at du bør vælge os.

Hos Sailor’s Ink kan vi nemlig bryste os af at være dygtige til vores arbejde. Det vil sige, at du kan vide dig sikker på, at du ender med at få et resultat, du ikke kan være andet end glad for.

Hertil er det også vigtigt, at det er gjort klart, at vi ikke er villige til at gå på kompromis med hverken hygiejne, kvalitet eller præcision. Alle tre ting er noget, som vi vægter meget højt, hvorfor det altid er i fokus, når vi piercer.

Vi har mange års erfaring

Vi kan også bryste os af at have stor erfaring med at lave piercinger. Det er ikke blot noget, der gør sig gældende for piercinger i munden, men derimod for alle former for piercinger.

Vores hold af piercere har mange års erfaring med faget. I løbet af disse år har de lavet et væld af piercinger, hvoraf mange af dem har været i munden.

Vil du være sikker på, at det er en erfaren piercer, der kommer til at stå for at lave din piercing, er du derfor landet det rette sted. Af denne grund bør du ikke tøve med at tage kontakt til os, hvis vi hos Sailor’s Ink skal stå for din piercing.

Her kan du finde os

Har du gjort op med dig selv, er det os hos Sailor’s Ink, der skal stå for at lave din piercing i munden? I så fald vil næste skridt være at finde ud af, hvilken af vores tre butikker, du har lyst til at lægge vejen forbi.

Du kan finde os i hhv. Kolding, Esbjerg og Odense, da vi har en butik i hver af disse tre byer. Vi er ikke den største kæde i landet, men det er heller ikke noget, vi stræber efter. I stedet stræber vi efter at være de bedste til vores arbejde.

Derfor kan vi også give dig en garanti for, at du får et resultat, du bliver glad for, uanset hvilken type piercing, du beslutter dig for, at du gerne vil have lavet.

Sailor’s Ink har Danmarks bedste tatovører

Hvis du skal have en tid til en tatovering i én af vores afdelinger, så kontakt os på dette nummer 74 44 44 44, så finder vi en tid til dig

Tatoveringer