Sailors Ink logo

Flest prisvindende artister i Danmark

Vi deltager løbende til de forskellige conventions - både i Danmark og internationalt.

Mere end 10.000 tilfredse kunder

Vi yder den allerbedste service til vores kunder - Se bare vores anmeldelser.

Oplevelse i verdensklasse

Vi garanterer vores kunder en oplevelse i verdensklasse uanset om du besøger os i Esbjerg, Kolding eller Odense.

PIERCING GALLERI

Har du svært ved at styre din sukkertrang? I så fald er der faktisk mulighed for at afhjælpe den med en piercing.

Med en piercing mod sukkertrang er der mange, der oplever, at deres trang til sukker mindskes. Det kan dog ikke garanteres, at det virker, da det ikke er alle, der oplever en effekt.

Har du gjort dig tanker om at få lavet en anti tragus piercing sukkertrang, er du dog havnet det rette sted. Her hos Sailor’s Ink hjælper vi dig nemlig gerne, hvis du er indstillet på, at du vil have en piercing mod sukkertrang.

Hvorfor skal jeg vælge Sailor’s Ink?

Når du skal have lavet en piercing, er der mange ting, der er vigtige. Blandt andet er det vigtigt, at du overlader det til en erfaren og professionel person at pierce dig.

Hvis du vil være på den sikre side, skal du vælge Sailor’s Ink. Vi kan nemlig bryste os af at have stor erfaring med at pierce, og har gennem tiden også lavet et hav af piercinger mod sukkertrang.

Du er derfor garanteret, at du er i gode hænder, hvis du vælger Sailor’s Ink. Og det er du i øvrigt også, hvis du vælger en hvilken som helst anden form for tatovering.

Går ikke på kompromis med hygiejne

Der er naturligvis mange ting, vi ikke vil gå på kompromis med her hos Sailor’s Ink. En af de ting, vi ikke er åbne for at gå på kompromis med, er vores hygiejne.

Hertil er der ingen af vores piercere, der går på kompromis med hverken kvalitet eller præcision. Derfor er du altid sikret et godt resultat, uanset hvilken form for piercing, du får lavet.

Slutteligt er det også vigtigt for os, at du får en god og tryg oplevelse. Det er nemlig ikke kun slutresultatet, der tæller for os.

Der er ikke garanteret virkning

Har du gjort dig tanker om at få lavet en piercing mod sukkertrang? I så fald er det naturligvis ikke noget, du bør tøve med at gøre alvor af.

Det er dog meget vigtigt, at du er klar over, at vi ikke kan garantere en virkning. Det ændrer dog ikke på, at det er et forsøg værd, da du potentielt kan opnå den ønskede virkning.

Rigtig mange oplever dog, at deres piercing har den virkning, de ønsker, at den skal have. Overvejer du at få lavet en piercing mod sukkertrang, bør du derfor ikke tøve med det.

Her finder du os

Mener du, at det er os, der skal have æren af at lave din næste piercing? I så fald kan du glæde dig over, at du kan besøge os i både Esbjerg, Kolding og Odense.

Ganske vist er vi ikke den største kæde i Danmark, men det stræber vi heller ikke efter at være. Derimod stræber vi efter at være de bedste til vores arbejde.

Uanset hvilken af vores butikker, du beslutter dig for at vælge, er du derfor sikret et godt resultat. Ydermere er du også garanteret, at du får en god og tryg oplevelse.

Sailor’s Ink har Danmarks bedste tatovører

Hvis du skal have en tid til en tatovering i én af vores afdelinger, så kontakt os på dette nummer 74 44 44 44, så finder vi en tid til dig

Tatoveringer