Sailors Ink logo

Flest prisvindende artister i Danmark

Vi deltager løbende til de forskellige conventions - både i Danmark og internationalt.

Mere end 10.000 tilfredse kunder

Vi yder den allerbedste service til vores kunder - Se bare vores anmeldelser.

Oplevelse i verdensklasse

Vi garanterer vores kunder en oplevelse i verdensklasse uanset om du besøger os i Esbjerg, Kolding eller Odense.

Vil du gerne have lavet en piercing i tungen? I så fald er du landet det rette sted. Her hos Sailor’s Ink er vi nemlig altid klar til at hjælpe dig med at få lavet din tungepiercing.

Vi har lavet et væld af disse piercinger. Du kan derfor vide dig sikker på, at vi har erfaringen til at sikre, at du får et godt resultat.

Inden du får lavet din piercing, rådes du dog til at læse op på bl.a. tungepiercing heling samt risikoen for tungepiercing betændelse. Dermed er du sikker på, at du ved, hvad du går ind til.

Hvor placeres en tungepiercing?

En tungepiercing kan ikke placeres alle steder på tungen. Derimod skal den altid laves på det punkt, hvor tungen har sit naturlige knæk. Bliver den ikke placeret korrekt, kan det få konsekvenser.

Hvis den ender med at blive placeret for langt fremme, vil staven ødelægge dine tænder. Hvis du derimod får placeret den for langt tilbage, kan det resultere i, at din gane bliver ødelagt.

Hertil bør det nævnes, at den kan placeres forskellige steder på tungen, alt afhængigt af den enkeltes anatomi. Når den placeres, bliver der taget hensyn til blodårer og nerverbaner under tungen samt tungebåndet.

Kan alle få en tungepiercing?

Det er vigtigt at nævne, at det ikke er alle, der kan få lavet en tungepiercing. På grund af den enkelte persons anatomi, kan der nemlig forekomme årsager til, at det ikke kan lade sig gøre.

Det er dog sjældent, at det ikke kan lade sig gøre. Du har derfor ikke grund til at bekymre dig for, hvorvidt det er muligt for dig at få lavet en piercing i tungen.

Oplever du, at du har meget svært ved eller slet ikke kan række din tunge ud, vil det dog være stort set umuligt at få en tungepiercing.

Derfor skal du vælge Sailor’s Ink

Det er bestemt ikke uden grund, at du bør lade os stå for at lave din piercing. Først og fremmest er du sikret, at arbejdet udføres af en erfaren person, hvis du vælger Sailor’s Ink.

Hertil kan du også vide dig sikker på, at vi ikke går på kompromis med hygiejne. Det er nemlig noget, der bliver vægtet meget højt i alle vores butikker.

Slutteligt er det vigtigt for os at understrege, at det ikke blot handler om resultatet for os – det handler også om at sikre, at du får en god og tryg oplevelse.

Hvad koster det?

Når du skal have lavet en tungepiercing, vil du sandsynligvis gerne vide, hvad en forventet tungepiercing pris er. Det er dog svært at svare på, da der er flere ting, der spiller ind.

Der skal dog ikke herske nogen tvivl om, at vores priser er fornuftige. Hos Sailor’s Ink har vi nemlig ikke et ønske om at være de dyreste, men derimod de bedste.

Ønsker du, at vi skal stå for at lave din piercing i tungen, er du velkommen til at besøge os. Det kan ske i en af vores butikker i hhv. Kolding, Esbjerg eller Odense.

Sailor’s Ink har Danmarks bedste tatovører

Hvis du skal have en tid til en tatovering i én af vores afdelinger, så kontakt os på dette nummer 74 44 44 44, så finder vi en tid til dig

Tatoveringer