Sailors Ink logo

Har du længe gået med et ønske om at få lavet en tatovering? Og leder du efter en tatovør Brønderslev, der kan før dette ønske ud i livet? I så fald hjælper vi gerne hos Sailor’s Ink. Det kan vi dog ikke i Brønderslev, men du er velkommen i vores butikker i hhv. Esbjerg, Odense og Kolding.

Vi har mange tatovører

Her hos Sailor’s Ink har vi et stort hold af tatovører. Der er tilmed flere af disse, der kan prale af at være blandt de bedste i Europa. Derfor er du sikret, at du vil få din tatovering udført af en dygtig og erfaren tatovør, hvis du vælger os.

Derfor er du også garanteret, at du får et resultat, som du bliver glad for. Det skyldes, at vores tatovører har stor erfaring, men også, at de arbejder med mange forskellige stilarter. Derfor kan vi altid finde en tatovør, der arbejder med den stilart, som du ønsker.

 

Intet projekt er for stort eller småt

Hvis du vil tatoveres, er vi klar til at hjælpe. Det gør sig gældende, uanset om det er en stor eller lille tatovering. Hos Sailor’s Ink gør vi nemlig en dyd ud af, at intet projekt skal være for stort eller små. Derfor er du altid velkommen til at kontakte os.

Derudover kan vi selvfølgelig også hjælpe med din tatovering, uanset dit ønske om stilart og placering. Har du endnu ikke besluttet dig for, hvordan din tatovering skal se ud, står vores artister også gerne klar til at hjælpe med at designe den.