Sailors Ink logo

Har du en drøm om at få en flot og veludført tattoo Odder? Hvis ja, så er du landet på den helt rette side. Hos Sailors Ink har vi nemlig nogle de dygtigste tatovører i hele landet. Fælles for dem alle er, at de sidder klar til at hjælpe dig i mål med netop din tatovering.

Hos os er det altid kunden, der er i centrum, og vi vægter det højt, at du får den bedst tænkelige oplevelse. Af denne grund er det ikke blot tatoveringen i sig selv, der er i fokus hos Sailors Ink. For os er det også vigtigt, at du føler dig tryg, tilpas, og at du får en god oplevelse.

Hvad enten du har i sinde at få lavet en lille tekst, et helt sleeve eller noget tredje, vil vi rigtig gerne hjælpe dig hos Sailors Ink. Der er nemlig intet projekt, der er for stort eller for småt for os. Står du overfor at skulle have lavet en tatovering, skal du derfor ikke tøve med at henvende dig til os.

Vær dog opmærksom på, at vi desværre ikke kan lave din tatovering i Odder, da vi ingen butik har i byen. Det har vi til gengæld i både Kolding, Odense og Esbjerg. Er du villig til at tage turen til en af disse butikker, vil du blive mødt af åbne arme af en tatovør, der gerne hjælper med dit projekt.

Det er vigtigt for os, at din oplevelse er god

Hos Sailors Ink er det vigtigt, at du som kunde føler dig godt tilpas. Derfor går vi ikke på kompromis med sikkerhed, kvalitet eller tryghed. Det er dig som kunde, der er vores førsteprioritet, og derfor kan du forvente, at vi gør, hvad du kan for, at du får en rigtig god oplevelse.

Når du besøger en af vores butikker, vil du blive mødt af et smilende personale, der byder dig velkommen med åbne arme. Personalet er i butikken for at hjælpe, og derfor besvarer de gerne dine spørgsmål, så du ikke er i tvivl om noget i forhold til din tatovering.

Det er også vigtigt for os at pointere, at det ikke er hvem som helst, der vil stå for at lave din tatovering. Fælles for vores butikker er, at det kun er landets bedste tatovører, der arbejder i dem. Derfor er du sikker på at få et resultat, som du bliver rigtig glad for.

Til trods for, at vi ikke er den største virksomhed i Danmark, er vi indstillet på at give dig en god oplevelse. Derfor er vi villige til at gøre, hvad der skal til for, at du får en rigtig god oplevelse, hvis du beslutter at blive tatoveret i en af vores butikker.

Har du brug for inspiration til din tatovering?

Det er bestemt ikke alle, der ved, hvad de vil have tatoveret, når de besøger os. Mange har en idé om, hvordan den skal se ud, men har ikke et konkret design. Det er ganske naturligt, at det forholder sig således, og derfor hjælper vi naturligvis gerne med inspiration og input.

Føler du, at du har brug for hjælp til dette, hjælper vores tatovører gerne med at finde eller skabe det rette design. Det betyder, at uanset om du har et færdigt design, et udkast eller du blot har gjort dig et par tanker, så kan vores tatovører hjælpe dig i mål med din tatovering.

Gennem tiden har vores tatovører arbejdet med en lang række designs og stilarter, hvorfor du ikke skal være bekymret for, om du kan få en tatovering, der harmonerer med de tanker, du har gjort dig.