Sailors Ink logo

Leg sleeve tattoo

Traditionelt set blev et sleeve lavet på armen, men det er man ikke begrænset til. I løbet af de senere år, er der flere og flere, der har valgt at få et sleeve på benet. Det kan selvfølgelig være mange årsager til, men for mange handler det om, at det giver flere muligheder.

Benet er nemlig både større og længere end armen, hvorfor en leg sleeve tattoo giver nogle helt andre muligheder. Hvad enten du vælger at få lavet et sleeve på armen eller benet, kan du dog nyde, at du har den kreative frihed til at skabe et stort, sammenhængende motiv – eller lade være.

Det er ikke noget for alle

Det er vigtigt at understrege, at et sleeve på benene ikke er noget for alle. F.eks. er der mange, der foretrækker at holde deres tatoveringer på overkroppen. Andre kan derimod bedre lide idéen om at have et sleeve på deres arm, hvor det er mere synligt.

Uanset hvad, er det vigtigt, at man gør sig nogle tanker, inden man kaster sig ud i at få lavet et sleeve. Det gør sig gældende, uanset om det skal være på armen eller benet. Man skal nemlig være sikker på, at det er den rette beslutning, man træffer.

Du har mange muligheder

Vælger du at få lavet et sleeve på dit ben, er dine muligheder mange. Du har nemlig friheden til at beslutte, om du vil have et stort og sammenhængende motiv, eller om du vil have flere små motiver. Begge dele kan nemlig bindes sammen, så det bliver et sleeve.

Hertil har et ben sleeve den fordel, at du har god plads at gøre godt med. Det vil sige, at du kan kaste dig over nogle motiver, som du ikke får mulighed for, hvis du vælger et arm sleeve. Netop dette gør, at mange beslutter sig for at få et sleeve på benet.

Vi er klar til at hjælpe

Har du besluttet dig for, at du vil have et sleeve på dit ben? I så fald er du landet det helt rette sted. Her hos Sailor’s Ink vil vi nemlig rigtig gerne hjælpe dig med at gøre din drøm til virkelighed. Og det gælder naturligvis, uannet om det skal være ét stort motiv eller flere små motiver.

Vi har butikker i hhv. Kolding, Odense og Esbjerg, hvor du er mere end velkommen til at kigge forbi. Her står vi nemlig klar til at hjælpe dig med netop din tatovering. Har du blot brug for en snak om dine muligheder, skal du heller ikke tøve med at kontakte os.

Vi har mange års erfaring med at lave sleeve

Uanset om du vil have lavet en leg sleeve tattoo female fra bunden, om du vil os til at arbejde videre på dit nuværende sleeve, eller noget helt tredje, så kan vi hjælpe.

Vi har nemlig stor erfaring med sleeves, og i alle tre af vores butikker, finder du nogle af de dygtigste tatovører i hele landet, der står klar til at hjælpe netop dig.