Sailors Ink logo

Tattoo i særklasse i hjertet af Kolding

Mangler du en dygtig tatovør i Kolding, så finder du topkvalitet hos Sailor’s Ink i Kolding. Vi er nogle af landets førende inden for tatovering og har nogle af Europas absolutte bedste tattoo-artister, som sidder klar til at hjælpe dig med din drømmetatovering. Du kan med et besøg hos os i Jernbanegade forvente service af højeste kvalitet, hvor du som kunde er i centrum. Hos Sailors Ink i Kolding håber vi at kunne få lov til at lave din næste tatovering stor som lille, hvor ingen opgave er for stort eller småt til vores dygtige artister. 

Sikkerhed, tryghed og tillid til din tatovør

Sikkerhed, tryghed og tillid er nøgleord hos Sailors Ink, som skal medføre en tryg oplevelse, når vi skal hjælpe dig med din næste tatovering. Vi går meget op i at kunden (dig) føler sig rigtig godt behandlet hele vejen igennem. Vi rådgiver så meget vi kan, uanset om det er din første tattoo eller nummer syv.  Ved et besøg hos Sailors Ink i Kolding vil du blandt andet altid forvente:

  • Service på første klasse
  • Smilende, imødekommende og hjælpsomt personale
  • Tattooartister af den absolutte elite
  • Hygiejne som altid er i top

Disse elementer med flere er blandt andet med til at sikre, at du hele vejen igennem kan føle dig tryg ved at lade Sailors Ink i Kolding hjælpe dig med din næste tattoo. Vi er ikke nogen stor virksomhed, men vi er en virksomhed, som gør hvad vi kan for at have det højest mulige niveau inden for tatoveringer. Vi stræber ikke efter at være de største, men de bedste.

Tattoo hos faste- eller gæsteartister

I vores tattoo-studie i Kolding på Jernbanegade kan du naturligvis blive tatoveret af vores faste dygtige artister, som altid holder et super højt niveau.

Periodisk er det også muligt at blive tatoveret af vores internationale gæsteartister. Du holder dig opdateret herom  på siden her eller på vores sociale medier.

VI håber at vi må byde dig velkommen i vores tattoo forretning i Kolding, hvor vi selvfølgelig sørger fod god stemning under hele din session. Det betyder blandt andet, at vi sørger for fri drikkelse, mulighed for fjernsyn eller musik mens du bliver tatoveret. Vi har dog heller intet i mod hyggesnak, hvis du gerne vil det, vi glæder os blot til at se dig.

Vil du høre mere? Kontakt os her

Tattoo-inspiration fra nogle af landets bedste tatovører

Drømmen om at få en tatovering fylder naturligvis meget hos rigtig mange, som dog er i tvivl om hvad denne skal forestille. Det er helt naturligt, da det selvfølgelig er en stor beslutning hvordan din næste tatovering skal se ud. Vores dygtige tatovører gør deres absolut bedste for trygt at rådgive dig gennem hele processen, samt lave udkast til din tattoo.

 

Uanset dit udgangspunkt, så er du meget velkommen til at besøge os i tattoo-studiet i Kolding. Her vil vores faste artister med stor erfaring og et hav af forskellige tattoo-design og tattoo-styles og erfaring med alt fra simple tattoos til den klassiske sommerfugle-tattoo og også en hel tattoo-arm eller ti hjælpe dig trygt på vej, så din drømmetatovering bliver til virkelighed.

 

Vi står med andre ord klar til at hjælpe dig godt på vej, så hvis du leder efter en tatovør i Kolding til dit næste projekt, så lad os hjælpe dig.
Vi glæder os til at møde dig og hjælpe dig med at opfylde din tattoo-drøm. Kom forbi til en tattoo i Kolding!