Sailors Ink logo

Tattoo i særklasse i hjertet af Odense

Hvis du drømmer om en flot og veludført tattoo, så er du kommet til det rette sted. Hos Sailors Ink i Odense finder du nogle af både Danmarks, men også Europas bedste tattoo-artister, som sidder klar til at hjælpe dig med din drømmetattoo. 
Som kunde hos Sailors Ink i Odense, så er du som kunde i centrum, hvorfor at vi gør vores bedste for at du får den mest komplette oplevelse med din tatovering, som overhovedet muligt. Uanset om din næste tattoo skal være en lille rose, en sleeve-tattoo eller noget helt tredje, så er intet projekt for stort eller småt til vores dygtige artister, som sidder klar til at hjælpe dig på Skibhusvej 65, 5000 Odense.

Sikkerhed, tryghed og tillid til din tatovør

Hos Sailors Ink har vi tre fokusområder, når du som kunde besøger vores tattooshop. Det gælder sikkerhed, tryghed og tillid. Du er som kunde altid vores førsteprioritet, hvorfor at du ved et besøg hos Sailors Ink i Odense kan forvente:

  • Servicen er første klasse.
  • Vores personale er imødekommende, smilende og hjælpsomme.
  • Du bliver mødt af nogle af landets bedste tatovører.
  • Vores hygiejne er altid helt i top.
  • Vi besvarer selvfølgelig alle spørgsmål du måtte have omkring processen.

Ovenstående er et udsnit af noget af det vi værdsætter højt for at du kan føle dig helt tryg ved at få din næste tattoo lavet hos os i Odense. Vi er ikke nogen stor virksomhed, men vi er til gengæld en virksomhed, som gør alt hvad vi kan for at du har den bedst tænkelige oplevelse med din nye tatovering. Det er vores ansvar at guide og vejlede dig efter bedste evne, kun sådan sikrer vi os at vores kunder får det bedst tænkelige resultat med deres nye tattoo. 

Tattoo hos faste artister eller gæsteartister

I vores tattoo studie i Odense kan du både blive tatoveret af vores faste og dygtige artister, men ligeledes også opleve gæsterartister fra tid til anden, hvor vi finder nogle hamrende dygtige internationale artister. Hvis dette kunne være interessant for din næste tatovering, så kan du holder dig opdateret på vores hjemmeside eller sociale medier. 

Uanset om du vælger en fast artist eller gæsteartist til din tatovering, så har du mulighed for frie drikkevarer, musik, fjernsyn mv. under din tattosession. Du er selvfølgelig også velkommen til at hyggesnakke med din tatovør i Odense, det er blot noget vi nyder. 

Vil du høre mere? Kontakt os her

Tattoo-inspiration fra nogle af landets bedste tatovører

Rigtig mange har drømme om en tatovering, men er i tvivl hvad de ønsker på deres tatovering. Dette er en meget naturlig proces, som blot er sundt og gør at du bliver ekstra glad for det endelige resultat. 
Hos Sailors Ink i Odense hjælper vi gerne med at finde det helt rette tattoodesign, da vi ved hvor vigtigt det kan være at finde det helt rigtige. 
Måske har du allerede et udkast til din tattoo, eller måske har du en idé til genren, uanset hvad, så skal vi nok hjælpe dig i mål med din tattoo.

Vi glæder os blot til at se dig på Skibhusvej 65, 5000 Odense, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig. Vores faste artister har erfaring med et hav af forskellige tattoo-design og tattoo-styles, så du skal ikke være nervøs for at vi ikke kan hjælpe med din tattoo. Uanset om det er en tekst, en sommerfugl eller et helt tredje tattodesign, så sidder vi klar til at hjælpe dig i mål. 
I tattoo-salonen står vi også klar til hjælpe dig videre, så du kan tage den helt rigtige beslutning, som du bliver 100 % tilfreds med.
Vi glæder os til at møde dig og hjælpe dig med at opfylde din tattoo-drøm. Kom forbi til en tattoo i Odense!