Sailors Ink logo

Flest prisvindende artister i Danmark

Vi deltager løbende til de forskellige conventions - både i Danmark og internationalt.

Mere end 10.000 tilfredse kunder

Vi yder den allerbedste service til vores kunder - Se bare vores anmeldelser.

Oplevelse i verdensklasse

Vi garanterer vores kunder en oplevelse i verdensklasse uanset om du besøger os i Esbjerg, Kolding eller Odense.

Er du på udkig efter en piercer Esbjerg? Hvis ja, så er du havnet på den rette side. Her hos Sailor’s Ink står vi nemlig klar til at hjælpe, hvis du har en drøm om at få lavet en piercing Esbjerg.

Vores hold af piercere har mange års erfaring med faget, og har gennem tiden lavet et væld af piercinger. Det er din garanti for, at vi ved, hvad vi laver hos Sailor’s Ink.

Ønsker du at få lavet en Esbjerg piercing, skal du derfor ikke tøve med at kontakte os eller besøge os i vores butik.

Hvorfor skal din piercing laves hos Sailor’s Ink?

Der er flere grunde til, at du bør få lavet din næste piercing hos os. Den primære grund er dog, at vi er professionelle og dygtige til vores arbejde. Derfor er du garanteret at få et flot resultat.

Vælger du Sailor’s Ink, vælger du samtidig en piercer, der ikke er villig til at gå på kompromis med hygiejne, kvalitet og præcision. Det er tre ting, der har stor betydning for os, og som derfor vægtes højt.

Samtidig viser dette, at det ikke blot er det endelige resultat, der er i fokus hos os. Hos Sailor’s Ink er det mindst lige så vigtigt, at alle vores kunder får en god oplevelse.

Mange års erfaring med at lave piercinger

Vælger du Sailor’s Ink, er du sikker på at få din piercing lavet af en piercer med mange års erfaring. Det sikrer, at du får lavet din piercing af en person, der har gjort det et utal af gange tidligere.

Derfor har du ikke nogen grund til at betvivle, hvorvidt du får et godt resultat. Det gør sig naturligvis gældende, hvad enten du vil have lavet en navlepiercing Esbjerg, en daith piercing Esbjerg eller noget tredje.

Vores store erfaring medfører, at vi ved, hvordan arbejdet udføres med præcision, så resultatet bliver godt. Overlader du det til os at stå for din piercing, er du derfor garanteret, at du får det resultat, du har drømt om.

Kan hjælpe med alle former for piercinger

Hvad enten du ønsker at få lavet en næse-, navle- eller intimpiercing, kan vi klare det for dig. Vi har nemlig erfaring med alle former for piercinger, og står derfor også klar til at hjælpe netop dig.

Dette medfører også, at du ikke har nogen grund til at betvivle, hvorvidt resultatet bliver godt. Af samme grund bør du heller ikke tøve med at overlade opgaven til os her hos Sailor’s Ink.

Enhver piercing, der er lavet i en af vores butikker, er lavet med stor præcision. Samtidig vil der fra start til slut være fokus på, at du får en god og tryg oplevelse.

Har du spørgsmål?

Overvejer du at få lavet en piercing, er det ikke utænkeligt at en række spørgsmål melder sig. Alle disse spørgsmål står vi selvfølgelig klar til at hjælpe med at besvare.

Har du brug for sparring i forbindelse med dit valg af piercing, hjælper vi også gerne. Tøv derfor ikke med at besøge os på Kongensgade 50 i Esbjerg.

Sailor’s Ink har Danmarks bedste tatovører

Hvis du skal have en tid til en tatovering i én af vores afdelinger, så kontakt os på dette nummer 74 44 44 44, så finder vi en tid til dig