Sailors Ink logo

Flest prisvindende artister i Danmark

Vi deltager løbende til de forskellige conventions - både i Danmark og internationalt.

Mere end 10.000 tilfredse kunder

Vi yder den allerbedste service til vores kunder - Se bare vores anmeldelser.

Oplevelse i verdensklasse

Vi garanterer vores kunder en oplevelse i verdensklasse uanset om du besøger os i Esbjerg, Kolding eller Odense.

Leder du efter en piercer i Odense? I så fald er du landet rette sted. Hos Sailor’s Ink er vi nemlig klar til at hjælpe, hvis du drømmer om at få lavet en piercing Odense.

Vores piercere har arbejdet i faget i mange år, og har derfor lavet et utal af piercinger gennem tiden. Derfor er du garanteret, at de ved, hvad de laver.

Tøv derfor ikke med at kontakte os eller besøge os i vores butik. Uanset om du ringer, skriver eller besøger os, står vi nemlig altid klar til at tage imod og hjælpe.

Derfor skal du vælge Sailor’s Ink

Der er mange grunde til, at din næste piercing skal laves hos os. Den primære årsag er selvfølgelig, at vi er dygtige til vores arbejde. Derfor er du garanteret et nydeligt resultat.

Samtidig er du også garanteret, at der ikke er gået på kompromis med hverken hygiejne, kvalitet og præcision. Det er nemlig tre ting, som vi nægter at gå på kompromis med hos Sailor’s Ink.

Det vidner også om, at det ikke blot er resultatet, der tæller hos Sailor’ Ink. Vi vægter det nemlig også højt, at alle vores kunder får en god oplevelse.

Vi har stor erfaring med piercing

Hos Sailor’s Ink har vi stor erfaring med at lave piercinger. Vores piercere har gjort det i mange år, og har lavet flere hundrede piercinger gennem tiderne.

Du har derfor ingen grund til at betvivle, hvorvidt du får et tilfredsstillende resultat. Den store erfaring medfører nemlig, at vores piercere ved, hvordan arbejdet skal gribes an.

Har du længe overvejet at få lavet en piercing? I så fald har du nu fundet sted i Odense, hvor du kan få det gjort. Vælger du Sailor’s Ink er du nemlig sikret det resultat, du har drømt om.

Klarer alle former for piercinger

Hvad enten du har i sinde at få lavet en næsepiercing, nipple piercing Odense eller en migræne piercing Odense, kan vi hjælpe. Vi har nemlig erfaring med alle former for piercinger.

Det betyder, at du ikke skal betvivle, hvorvidt du vil få et flot resultat. Det gør sig tilmed gældende, uanset hvilken piercing, du har besluttet at få lavet.

Alle vores piercing er lavet med stor præcision og fokus på det endelige resultat. Det er gældende, hvad enten dit ønske er en piercing mod migræne Odense, en intimpiercing eller noget tredje.

Vi hjælper også, hvis du har spørgsmål

Gør du dig tanker om at få lavet en piercing, kan der opstå en del spørgsmål. Skulle det vise sig, at der gør det, er vi selvfølgelig altid klar til at hjælpe dig.

Har du brug for sparring eller svar på dine spørgsmål, bør du derfor ikke tøve med at kontakte os. Vores mange års erfaring sikrer nemlig, at vi kan besvare alle dine spørgsmål.

Det giver dig også en garanti for, at vi ved, hvad vi foretager os hos Sailor’s Ink. Samtidig er du sikret, at du kan have ro i maven, når din piercing laves, da du inden da har fået svar på dine spørgsmål.

Sailor’s Ink har Danmarks bedste tatovører

Hvis du skal have en tid til en tatovering i én af vores afdelinger, så kontakt os på dette nummer 74 44 44 44, så finder vi en tid til dig