Sailors Ink logo

Flest prisvindende artister i Danmark

Vi deltager løbende til de forskellige conventions - både i Danmark og internationalt.

Mere end 10.000 tilfredse kunder

Vi yder den allerbedste service til vores kunder - Se bare vores anmeldelser.

Oplevelse i verdensklasse

Vi garanterer vores kunder en oplevelse i verdensklasse uanset om du besøger os i Esbjerg, Kolding eller Odense.

GALLERI

Leder du efter en piercer i Kolding? I så fald er du landet det rette sted. Hos Sailor’s Ink har vi nemlig erfaring med de fleste typer piercinger.

Vores piercere har arbejdet i faget i mange år, og har dermed stor erfaring med arbejdet. Skal du have lavet en piercing Kolding, skal du derfor ikke tøve med at kontakte eller besøge os.

Vælger du at lade Sailor’s Ink stå for at lave din piercing, er du garanteret et nydeligt resultat. Vi sætter dog også en ære i, at du føler, at din oplevelse er god fra start til slut.

Derfor skal du vælge os

Der er flere årsager til, at din næste piercing bør lavet her hos Sailor’s Ink. Den primære grund er selvfølgelig, at vi er dygtige til vores arbejde, hvorfor du er garanteret et flot resultat.

Du kan også vide dig sikker på, at vi ikke går på kompromis med hygiejne, kvalitet og præcision. Det er nemlig tre ting, der bliver vægtet meget højt her hos Sailor’s Ink.

Det er samtidig med til at understrege, at det ikke kun er resultatet, der tæller. Det er mindst lige så vigtigt, at du forlader vores butik med en følelse af at have været i gode hænder.

Stor erfaring med at lave piercinger

Hos Sailor’s Ink har vi stor erfaring med at lave piercinger. Gennem tiderne har vores piercere lavet et utal af dem, hvilket betyder, at de har stor erfaring med deres arbejde.

Vores store erfaring medfører, at du er garanteret et tilfredsstillende resultat. Du har derfor ingen grund til at betvivle, hvorvidt du bliver glad for din nye piercing.

Har du f.eks. længe gået med overvejelser om at få lavet en navlepiercing Kolding? Er det tilfældet, så har du nu fundet stedet. Det samme gælder i øvrigt for andre typer piercinger, herunder en daith piercing Kolding.

Kan lave alle former for piercinger

Uanset hvilken form for piercing, du ønsker at få lavet, kan vi hjælpe dig. Gennem tiden har vores piercere prøvet lidt af hvert, og har derfor erfaring med stort set alle former for piercinger.

Derfor kan du vide dig sikker på, at du får et flot resultat, hvis du vælger Sailor’s Ink. Det er gældende, uanset om du vil have lavet en næsepiercing, en migræne piercing Kolding eller noget tredje.

Uanset hvilken piercing, du beslutter at få lavet, vil den være lavet med fokus på præcision. Derfor skal du ikke betvivle, hvorvidt du ender med et resultat, du kan være glad for.

Har du brug for sparring?

Overvejer du at få lavet en piercing, er der flere spørgsmål, der kan melde sig. Skulle det vise sig, at du har spørgsmål, du ønsker besvaret, skal du ikke tøve med at kontakte os.

Vi er nemlig altid klar til at hjælpe, hvis du har spørgsmål eller har brug for sparring. Er det tilfældet, skal du selvfølgelig ikke tøve med at kontakte eller besøge os i vores butik, som du kan finde på Jernbanegade 35 midt i Kolding.

Sailor’s Ink har Danmarks bedste tatovører

Hvis du skal have en tid til en tatovering i én af vores afdelinger, så kontakt os på dette nummer 74 44 44 44, så finder vi en tid til dig