Sailors Ink logo

Små tatoveringer

Hvis du vil have en tatovering, er der mange ting, der skal overvejes. Det er nemlig en stor beslutning at få lavet en tatovering. Derfor er det bestemt heller ikke noget, du blot skal kaste dig hovedkulds ud i.

Derimod skal du overveje det nøje, så du ikke er det mindste i tvivl om, at det er den rette beslutning. Blandt andet skal du finde ud af, hvor stor din tatovering skal være.

Rigtig mange vælger at starte med små tatoveringer, hvilket er en god idé. På den måde kan man bedre vurdere, om det er noget, man er tiltalt af, inden man kaster sig ud i at få lavet større og mere komplekse tatoveringer.

Små tatoveringer giver også flere muligheder

Der er flere fordele ved små tatoveringer. En af de klare fordele er, at du har flere muligheder. Det skyldes, at du har flere steder at placere din tatovering. Det har du, da det er en lille tatovering, og den derfor ikke optager specielt meget plads.

Hvis du ikke vil være begrænset i forhold til tatoveringens placering, skal du derfor starte i de små. Jo større din tatovering bliver, desto færre steder på kroppen, er det muligt at placere den. Det er selvfølgelig også noget, du skal tage højde for.

Når det er sagt, så skal der ingen tvivl herske om, at små tatoveringer ikke er noget for alle. Når du skal have lavet en tatovering, skal du altid vælge med hjertet. Derfor er det vigtigt, at du ikke vælger en lille tatovering, fordi det virker praktisk.

Vi hjælper gerne med din tatovering

Hvis du har gjort dig tanker om at få lavet en tatovering, er du havnet det rette sted. Her hos Sailor’s Ink hjælper vi dig nemlig hellere end gerne med at gøre dine tanker til virkelighed.

Vi har butikker i både Odense, Kolding og Esbjerg, hvor du skal være mere end velkommen til at kigge forbi. Uanset hvilken af de tre butikker, du vælger, så er du garanteret, at du vil blive mødt af et smilende og imødekommende personale.

Derudover har vi også nogle af landets dygtigste tatovører ansat i vores butikker. Det betyder, at du selvfølgelig kan finde en tatovør, der tidligere har lavet arbejde, der falder i din smag.

Brug for inspiration?

Har du brug for inspiration til din nye tatovering? Det hjælper vi naturligvis også rigtig gerne med. Tøv derfor ikke med at komme forbi en af vores tre butikker, uanset om du har en klar idé om din tatovering eller ej.

Vi er lavet mange små tatoveringer gennem tiden, og vil rigtig gerne tilføje din tatovering til rækken. Fælles for alle de tatoveringer, vi har lavet er, at de er lavet med et kompromisløst fokus på detaljer, hvorfor du får et fortrinligt resultat.

Det er naturligvis gældende, uanset hvad du har gjort dig af tanker vedrørende din tatovering. Derfor er vi helt sikre på, at vi også kan hjælpe dig i mål med din tatovering – uanset hvor stor eller lille, den skal være.