Sailors Ink logo

Sommerfugl tattoo

Har du i lang tid gået med tankerne om at få lavet en sommerfugl tattoo? Hvis ja, så er der flere ting, du skal tage op til overvejelse. Ganske vist har du besluttet dig for, at du ønsker at få tatoveret en sommerfugl, men der er fortsat mange andre ting at tage stilling til.

Blandt andet skal du finde ud af, hvad det konkrete motiv skal være, om du har et ønske om, at det skal være en bestemt stilart mv. Derfor er det også vigtigt, at du ikke blot kaster dig hovedkulds ud i det, men i stedet tager dig god tid til at overveje det nøje.

Et meget populært motiv

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at det er meget populært at få tatoveret dyr. Til trods for, at dyreriget er stort, er der dog en række dyr, der går meget igen. Et af de dyr, som rigtig mange vælger at få tatoveret, er en sommerfugl.

Der kan være mange grunde til, at man gerne vil have en tattoo sommerfugl. Derfor er der sandsynligvis også en specifik grund til, at du gerne vil have en sådan tattoo. For nogen handler det blot om, at de synes motivet er pænt, mens andre ser symbolikken bag dyret.

Hvad betyder en tatovering af en sommerfugl?

Det er svært at give et specifikt svar på sommerfugl tattoo betydning, da der er stor forskel på, hvad folk ser som symbolikken bag. Da en sommerfugl starter sit liv som en larve, er der mange, der ser det smukke dyr som et symbol på forandring og udvikling.

En sommerfugl har desuden et relativt kort liv, hvorfor det også er meget udbredt at se på sommerfuglen som et symbol på, at livet er kort og skrøbeligt. I bund og grund er det dog helt op til dig selv, hvad du ønsker, at symbolikken bag din tatovering skal være.

Eksempelvis er der også mange, der får tatoveret en sommerfugl som minde om en afdød person. Det er især noget, der er udbredt blandt pårørende, der har mistet et barn, der stod dem nært. Her gør symbolikken om, at livet er skrøbeligt sig nemlig også gældende.

Mange muligheder med en sommerfugltattoo

Du bør ikke være i tvivl om, at dine muligheder er mange, hvis du har et ønske om at få tatoveret en sommerfugl. Du har nemlig friheden til at vælge blandt en lang række motiver, stilarter mv. Derfor kan du også få lavet et sommerfugl tattoo design, der er helt perfekt for dig.

Det gør sig gældende, hvad enten du vil have en lille sommerfugl tattoo på din underarm, eller om du vil have en stor tatovering, der fylder det meste af ryggen. Uanset hvad du vælger, så hjælper vi naturligvis gerne med at realisere dine tanker her hos Sailor’s Ink.

Når du får lavet en tatovering af en sommerfugl, har du selvfølgelig selv friheden til at bestemme motiv, placering, stilart mv. Det smukke ved tatoveringer er, at det er kunst – og der er ingen, der kan bestemme, om der er noget, der er kunst eller ej.

Skal vi hjælpe med din tatovering?

Har du besluttet dig for, at du gerne vil have lavet en tatovering af en sommerfugl, så hjælper vi dig rigtig gerne. Derfor skal du også være velkommen til at besøge os i en af vores tre butikker, som du finder i henholdsvis Odense, Kolding og Esbjerg.

Her hos Sailor’s Ink kan vi desuden bryste os af at have nogle af landets bedste tatovører ansat. Derfor er du sikret, at du her hos os får lavet en tatovering med et kompromisløst fokus på detaljerne. Med andre ord, så får du en tatovering, du kun kan være glad for.

Tøv derfor ikke med at besøge en af vores butikker, hvis du har besluttet dig for at blive tatoveret. Du er naturligvis velkommen, uanset om du har en specifik idé om motivet eller ej – vi hjælper nemlig også gerne med inspiration og sparring.