Sailors Ink logo

Drage tatovering

Noget af det smukkeste ved tatoveringer er, at det er subjektivt. Det betyder, at det er helt op til dig selv at vælge motiv, størrelse, farver, placering mv. Dog betyder det også, at det er vigtigt at vælge sine tatoveringer med omhu, da det er svært at omgøre sin beslutning.

Hvis du har gjort dig tanker om at få lavet en drage tatovering, kan det derfor kun anbefales, at du ser nærmere på dine muligheder. Der er nemlig et væld af muligheder for at få lavet en drage tattoo. De kan nemlig laves i mange stilarter, størrelser og med forskellige motiver.

Mange muligheder ved tatovering af drage

Du skal ikke være i tvivl om, at du har mange muligheder, hvis du har et ønske om at få lavet en tatovering af en drage. Derfor er det naturligvis også en god idé, at du ikke bare kaster dig ud i at få lavet en drage tatto. Gør du det, kan du desværre ende med at fortryde din beslutning.

Tager du derimod god tid til både at undersøge og overveje alle muligheder, så øger du dine chancer for at træffe det korrekte valg. Det kan f.eks. vise sig, at det er en kinesisk drage tattoo, der er det rette valg for dig. Det kan også være, at du vil have et drage symbol i japansk stil.

Som udgangspunkt er det kun din egen fantasi, der sætter grænser for, hvad der kan lade sig gøre. Vil du have en meget realistisk eller en art fusion-inspireret drage, så er der også mulighed for dette. Netop derfor er der også stor forskel på, hvad folk ender med, hvis de får lavet en drage tatovering.

Oplagt at søge inspiration på nettet

Når man er kommet til den konklusion, at man gerne vil have en tatovering af en drage, så er næste skridt at finde et motiv. I denne forbindelse er det oplagt at finde inspiration på nettet. Her er der nemlig mange, der deler billeder af sine tatoveringer, hvilket du kan bruge som inspiration.

Der findes derfor tusindvis af billeder af tatoveringer, som du kan lade dig inspirere af. I sidste ende er det op til dig selv, om du vil kopiere et af disse motiver eller lave dit eget design. Beslutter du dig for det sidste, står vores dygtige tatovører naturligvis klar til at tilbyde dig en hjælpende hånd.

Vi kan lave din drage tattoo

Hos Sailor’s Ink har vi lavet tusindvis af tatoveringer gennem de seneste år. Derfor kan vi bryste os af at have stor erfaring med vores fag, som vi hver dag arbejder for at dygtiggøre os indenfor. Hvis du vil have en drage tattoo, er du derfor kommet til det helt rette sted.

Vi har et stort hold af nogle af de bedste tatovører i hele landet. Flere af dem har lavet adskillige drage tattoos før, hvorfor de ved, hvordan det skal gribes an. Tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du vil høre mere om, hvad vi kan gøre for dig.

Hold dig ikke tilbage

Hvis du gerne vil i kontakt med os, er der flere måder at gribe det an på. Du kan enten ringe til os på tlf. 74 44 44 44, sende en besked på Facebook eller kontakte os via e-mail. Vælger du at kontakte os skriftligt, forsøger vi naturligvis altid at vende tilbage hurtigst muligt.

Du er også velkommen til at besøge os i en af vores butikker i Odense, Esbjerg eller Kolding. Her vil du blive mødt af et smilende og imødekommende personale, der gerne besvarer dine spørgsmål og eventuelt hjælper dig med at bestille en tid.

Fisk Stjernetegn Tattoo

Fisk Stjernetegn Tattoo

Hvis du har et ønske om at få lavet en tatovering, der har relation til dit stjernetegn, er du havnet det rette sted. Her hos Sailor’s Ink står vi...

Løven Stjernetegn Tattoo

Løven Stjernetegn Tattoo

Går du med tanker om at få tatoveret dit stjernetegn? I så fald hjælper vi gerne hos Sailor’s Ink. Det er selvfølgelig også tilfældet, hvis dit...

Skorpion tatovering

Skorpion tatovering

Rigtig mange beslutter sig for at få en tatovering af deres stjernetegn. Er det også noget, du har overvejet? Hvis ja, så vil vi rigtig gerne hjælpe...

Jomfru Stjernetegn Tattoo

Jomfru Stjernetegn Tattoo

Har du gjort dig tanker om at få lavet en tatovering, der er inspireret af dit stjernetegn? I så fald er du ikke alene om dette. Tværtimod er det...

Tvilling stjernetegn tattoo

Tvilling stjernetegn tattoo

Har du besluttet, at du vil have en tatovering relateret til dit stjernetegn? I så fald er der mange ting, der bør tages op til overvejelse. Derfor...

Vandmand Stjernetegn Tattoo

Vandmand Stjernetegn Tattoo

Går du med tanker om at få lavet en tatovering af dit stjernetegn? Og vil du gerne have hjælp til at føre disse tanker ud i livet. Hvis ja, så er vi...

Sailor's Ink Studie

Esbjerg

Send os en besked Se studie

Sailor's Ink Studie

Kolding

Send os en besked Se studie

Sailor's Ink Studie

Odense

Send os en besked Se studie