Sailors Ink logo

Feminine tatoveringer

Der bør ikke herske tvivl om, at der er stor forskel på folks præferencer, når det kommer til tatoveringer. Derfor er der heller ikke noget, der er rigtigt eller forkert i denne sammenhæng. Ønsker du derfor at få lavet en eller flere feminine tatoveringer, skal du ikke holde dig tilbage.

Feminine tatoveringer dækker over mange ting

Det er svært at give et konkret svar på, hvad feminine tatoveringer egentlig er, da det dækker over mange ting. Faktisk er det mest af alt et spørgsmål om fortolkning, hvorfor det er op til dig selv at vurdere, hvorvidt en given tatovering kan beskrives som en feminin tatovering.

Har du et godt øje til et design, du har fundet på nettet? Eller har du selv en god idé til en feminin tatovering? Hvis ja, så skal du naturligvis ikke tøve med at føre den ud i livet. Det er gældende, uanset om andre opfatter den pågældende tatovering som værende feminin eller ej.

Små tatoveringer hitter blandt kvinder

Til trods for, at det ikke er et krav, at en tatovering er lille, hvis den skal være feminin, men det er et hit blandt mange kvinder. Hvis du selv har gjort dig tanker om at få en lille og fin tatovering, kan du selvfølgelig finde inspiration i massevis på nettet.

Der kan være flere grunde til, at netop denne type tatoveringer er begyndt at hitte. Blandt mange kvinder handler det om, at de ikke bryder sig om, at de er for fremtrædende. Hvis du også har det på denne måde, så er det naturligvis oplagt, at du får lavet en mindre tatovering.

Er du ikke til små feminine tattoo, er der intet i vejen med dette. Du kan også sagtens få lavet en større tatovering, der har et feminint udtryk og motiv. Det betyder selvfølgelig, at det er helt op til dig selv at beslutte, hvad der føles som det mest rigtige for dig.

Skal vi lave din næste (eller første) tatovering?

Hos Sailor’s Ink er vi naturligvis klar til at lave din næste tatovering. Vi vil også rigtig gerne have æren af at lave din tatovering, hvis det er din første. Dette gør sig gældende, uanset om du allerede har fundet et motiv eller ej. Har du ikke det, så hjælper vi også gerne med at lave et motiv.

Vi kan bryste os af at have et hold af de bedste tatovører i landet. Det er din garanti for, at du får et resultat, som du bliver glad for. Samtidig har vi også et meget bredt hold, da vores tatovører har erfaring med forskellige stilarter, hvilket selvfølgelig også omfatter feminine tatoveringer.

Hertil ønsker vi også at understrege, at det for os er meget vigtigt, at du får en god oplevelse. Derfor vægter vi det ikke blot højt, at du får et resultat, som du bliver tilfreds med. For os hos Sailor’s Ink er det mindst lige så vigtigt, at du føler dig tryg og godt tilpas gennem hele processen.

Du kan besøge os i Odense, Esbjerg eller Kolding

Ønsker du, at vi skal stå for din tatovering, er du velkommen til at besøge os i en af vores butikker i enten Odense, Esbjerg eller Kolding. I alle tre butikker har vi et imødekommende personale og et hold af dygtige tatovører, der står klar til at hjælpe dig.

Hvis du vil have en forudgående dialog med os, er du også altid velkommen til at kontakte os. Det kan du gøre ved at sende os en e-mail, skrive til os på Facebook eller ringe på tlf. 74 44 44 44. Skriver du til os, sørger vi selvfølgelig for at besvare din henvendelse hurtigst muligt.

Hvor lang tid holder en tatovering?

En tatovering er permanent og holder hele livet. Dog kan den falme over tid på grund af sollys, hudens naturlige aldring og vedligeholdelse. For at...

Sailor's Ink Studie

Esbjerg

Send os en besked Se studie

Sailor's Ink Studie

Kolding

Send os en besked Se studie

Sailor's Ink Studie

Odense

Send os en besked Se studie