Sailors Ink logo

Katte tatovering

Går du med tanker om at få lavet en tatovering af en kat? Hvis ja, så kan der være flere grunde til dette. Det kan skyldes, at du er vild med katte, at du gerne vil mindes din egen kat, eller at du blot har fundet et pænt motiv. Alle årsager er naturligvis glimrende.

Her er det dog værd at nævne, at du skal overveje det nøje. Når du først har fået lavet din katte tattoo, er det svært at gøre det om. Derfor skal du være helt sikker på, at det er dét, du vil. Når du er det, er vi selvfølgelig klar til at hjælpe dig i mål.

Du har mange muligheder ift. tatovering af kat

Ønsker du at få lavet en tatovering af en kat, har du mange muligheder. Det betyder, at du ikke blot skal kaste dig ud i det, men i stedet se nærmere på mulighederne. F.eks. findes der mange stilarter, der egner sig til en katte tatovering, som alle giver tatoveringen et særligt visuelt udtryk.

Desuden skal du også overveje, hvorfor du ønsker at få lavet denne tatovering. Det spiller nemlig ind i forhold til valget af dit motiv. I samme ombæring anbefales det også, at du på forhånd har gjort dig overvejelser både om størrelse og placering.

Skal det være et portræt af din egen kat?

Hvis du vil have en tatovering af din egen kat, skal du medbringe et billede, der kan tatoveres ud fra. Da vi har stor erfaring med at tatovere portrætter, kan vi naturligvis også lave et portræt af din kat. Det bliver dog betydeligt lettere, hvis du kan medbringe et godt billede i høj opløsning.

Det anbefales også, at du overvejer, om tatoveringen blot skal være et portræt. Der er f.eks. mange, der også vælger at få inkluderet et navn eller et årstal. Det er dog slet ikke et krav, hvorfor det er op til dig selv.

Er ikke en udbredt tatovering

Der bør ikke herske tvivl om, at der er uanede muligheder, når det kommer til tatoveringer. På trods af dette, er der alligevel en række motiver, der går mere igen. Tatoveringer af katte er ikke blandt de mest udbredte tatoveringer, men de er ganske hyppige.

Dette betyder, at du også har rig mulighed for at hente inspiration på nettet. Her kan du finde en lang række billeder af tatoveringer, som du kan lade dig inspirere af. Finder du et perfekt motiv, kan du selvfølgelig sagtens få dette tatoveret.

Vi er klar til at hjælpe

Hos Sailor’s Ink hjælper vi gerne, hvis du vil have en tatovering af en kat. Det gør sig gældende, uanset om det er din egen kat eller ej. Vi har gennem tiden lavet flere af disse tatoveringer, hvorfor en række af vores tatovører har god erfaring med det.

Selvfølgelig vil vi også gerne slå et slag for, at vores tatovører er nogle af de dygtigste i Danmark. Bliver du tatoveret hos os, er du derfor sikker på at få et godt resultat. Dette er gældende, uanset hvad dine præferencer er i forhold til stilart, størrelse osv.

Vi har butikker i Odense, Esbjerg og Kolding

Vil du gerne tatoveres af os, skal det ske i enten Odense, Esbjerg eller Kolding, da det er her, vi holder til. Du er altid velkommen til at slå et smut forbi, hvis du har lyst til at tale om dine muligheder. Her kan vi også hjælpe dig med at bestille en tid, hvis det bliver aktuelt.

Alternativt er du også velkommen til at kontakte os via Facebook, e-mail eller ved at ringe på tlf. 74 44 44 44.

Fisk Stjernetegn Tattoo

Fisk Stjernetegn Tattoo

Hvis du har et ønske om at få lavet en tatovering, der har relation til dit stjernetegn, er du havnet det rette sted. Her hos Sailor’s Ink står vi...

Løven Stjernetegn Tattoo

Løven Stjernetegn Tattoo

Går du med tanker om at få tatoveret dit stjernetegn? I så fald hjælper vi gerne hos Sailor’s Ink. Det er selvfølgelig også tilfældet, hvis dit...

Skorpion tatovering

Skorpion tatovering

Rigtig mange beslutter sig for at få en tatovering af deres stjernetegn. Er det også noget, du har overvejet? Hvis ja, så vil vi rigtig gerne hjælpe...

Jomfru Stjernetegn Tattoo

Jomfru Stjernetegn Tattoo

Har du gjort dig tanker om at få lavet en tatovering, der er inspireret af dit stjernetegn? I så fald er du ikke alene om dette. Tværtimod er det...

Tvilling stjernetegn tattoo

Tvilling stjernetegn tattoo

Har du besluttet, at du vil have en tatovering relateret til dit stjernetegn? I så fald er der mange ting, der bør tages op til overvejelse. Derfor...

Vandmand Stjernetegn Tattoo

Vandmand Stjernetegn Tattoo

Går du med tanker om at få lavet en tatovering af dit stjernetegn? Og vil du gerne have hjælp til at føre disse tanker ud i livet. Hvis ja, så er vi...

Sailor's Ink Studie

Esbjerg

Send os en besked Se studie

Sailor's Ink Studie

Kolding

Send os en besked Se studie

Sailor's Ink Studie

Odense

Send os en besked Se studie