Sailors Ink logo

Hvorfor hedder vi egentlig ‘’Sailor’s Ink?

Vores navn har selvfølgelig en stor betydning. Det stammer faktisk helt tilbage til, at den ældste tattoo-shop i verden, faktisk befandt sig på Nyhavn 17. Det startede med ‘’Sailors’’, der sejlede ind i Nyhavn, for at blive tatoveret – dette er derfor inspirationen til Sailor’s Ink navnet. Nyhavn var hovedkvarteret i hele Skandinavien for tatoveringer – specielt Old School.

Derfor var det oplagt for os, at vores navn skulle være ‘’Sailor’s Ink’’. En hyldest til den danske tattoo-historie, en hyldest til traditioner – en hyldest til det danske folk!

Om Sailor’s Ink

Fordi vi hos sailors ink værdsætter kvalitets tatoveringer, som man kan være glad for hele livet, har vi samlet en familie af nogle af Skandinaviens bedste tatovør artister.

Vores hold består af kreative ildsjæle der lever for at tatovere og sørger for en altid god oplevelse for vores kunder.

Vi sætter stor ære i sammensmeltningen mellem kunst, kvalitet, perfektionisme og fællesskab. Hver dag vi møder ind, er vores ultimative mål, at vores kunder får den bedst tænkelige oplevelse før, under og efter besøget hos os.

Står du med en drøm om en enestående tatovering, så tøv ikke med at kontakte os på følgende nummer for en uforpligtende samtale.

Læs mere om vores shop på følgende link » Tattoo Esbjerg, Tattoo Kolding og Tattoo Odense

Partnere