Sailors Ink logo

Flest prisvindende artister i Danmark

Vi deltager løbende til de forskellige conventions - både i Danmark og internationalt.

Mere end 10.000 tilfredse kunder

Vi yder den allerbedste service til vores kunder - Se bare vores anmeldelser.

Oplevelse i verdensklasse

Vi garanterer vores kunder en oplevelse i verdensklasse uanset om du besøger os i Esbjerg, Kolding eller Odense.

Går du med drømmen om at få lavet en piercing? I så fald hjælper vi dig rigtig gerne hos Sailor’s Ink. Vi har nemlig stor erfaring med at lave alskens former for piercinger.

Derfor føler vi os sikre på, at vi også kan blive din foretrukne piercer. Det er selvfølgelig gældende, uanset hvilken type piercing, du ønsker at få lavet.

Da vi har stor ekspertise med alle former for piercinger på kroppen, kan du naturligvis vide dig sikker på, at du får et flot resultat. Tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis vi skal hjælpe dig med din piercing.

Vi vil være dit foretrukne piercing studio

Hos Sailor’s Ink har vi et klart ønske om at blive dit foretrukne piercingstudio. Vi ønsker, at det altid er os, du tænker på, når lysten til at få lavet en ny piercing rammer dig.

Derfor gør vi selvfølgelig, hvad vi kan for, at det netop er hos os, du har lyst til at få lavet din piercing. Ikke nok med, at vi garanterer et godt resultat, så yder vi naturligvis også en sublim service.

Her hos Sailor’s Ink vægter vi det nemlig højt, at det ikke blot er resultatet, men også din oplevelse, der bliver god.

Hygiejne, kvalitet og præcision er i fokus

Vælger du at få en piercing lavet hos Sailor’s Ink, vil der særligt være tre ting i fokus. Vi nægter nemlig at gå på kompromis med hverken hygiejne, kvalitet og præcision.

Det er tre ting, som vi sætter en dyd her hos Sailor’s Ink. Vores ønske er nemlig, at alle vores kunder kan forlade vores butik med en følelse af at have været i trygge hænder.

Det betyder også, at det ikke er tilstrækkeligt for os, at resultatet er flot. Der er også flere andre aspekter, der har stor betydning for os.

Vi klarer alle former for piercinger

Hos Sailor’s Ink kan vi klare stort set alle typer piercinger. Hvad enten du har et ønske om at få lavet en tunge-, navle- eller måske intimpiercing, så står vi klar til at hjælpe dig.

Hertil kan vi også hjælpe, hvis du har et ønske om at få lavet en helix piercing eller en daith piercing. Det er næsten ligegyldigt, hvilken piercing, der er tale om, så kan vi hjælpe dig.

Vores piercere har mange års erfaring, og har lavet et utal af piercinger igennem tiden. Derfor kan du naturligvis vide dig sikker på, at de ved, hvad de laver.

Her finder du os

Ønsker du, at vi skal hjælpe dig med din næste piercing, er du velkommen til at besøge en af vores butikker. Du finder os i henholdsvis Odense, Kolding og Esbjerg.

Fælles for alle tre butikker er, at du vil blive mødt af et smilende og imødekommende personale, der er klar til at hjælpe dig. Du vil derfor få en god oplevelse fra start til slut.

Hertil har vi i alle tre butikker dygtige piercere ansat, som har mange års erfaring med flere typer piercinger. Netop derfor er du sikret, at vi også kan hjælpe med at lave din næste piercing.

Sailor’s Ink har Danmarks bedste tatovører

Hvis du skal have en tid til en tatovering i én af vores afdelinger, så kontakt os på dette nummer 74 44 44 44, så finder vi en tid til dig

Tatoveringer