Sailors Ink logo

Flest prisvindende artister i Danmark

Vi deltager løbende til de forskellige conventions - både i Danmark og internationalt.

Mere end 10.000 tilfredse kunder

Vi yder den allerbedste service til vores kunder - Se bare vores anmeldelser.

Oplevelse i verdensklasse

Vi garanterer vores kunder en oplevelse i verdensklasse uanset om du besøger os i Esbjerg, Kolding eller Odense.

PIERCING GALLERI

Har du planer om at få lavet en piercing i brystet, er du havnet det rette sted. Netop dette står vi nemlig klar til at hjælpe dig med her hos Sailor’s Ink.

Vi har lavet et væld af piercinger gennem tiden, hvorfor vi er godt rustet til også at lave din. Skal du have lavet en brystpiercing, skal der derfor ingen tvivl herske om, at du bør overlade det til os.

Tøv derfor ikke med at rette henvendelse til os, hvis du ønsker vores hjælp. Du kan enten kontakte os via e-mail, telefon eller ved blot at møde op i en af vores tre butikker.

Hvor placeres en brystpiercing?

Når man skal lave en piercing i bryst, afhænger placeringen af kønnet på den person, der skal bære den. Da kvinder typisk har større brystvorter end mænd, er der bedre forudsætninger for at lave en piercing i brystvorten.

Hos mænd, hvor vorten typisk er mindre, vil det i nogle tilfælde være nødvendigt at pierce gennem det område, der ligger bagved brystvorten (areola).

Hvad enten det er en mand eller kvinde, der skal have lavet en brystvorte piercing, bliver den som regel placeret i bunden af brystvorten i en vandret position. Det er dog også muligt at lave den enten lodret eller skrå.

Stor erfaring med brystpiercinger

Hos Sailor’s Ink har vi lavet rigtig mange piercinger. Gennem tiden har vi også lavet en lang række brystpiercinger. Derfor har vi naturligvis stor erfaring med at udføre dette arbejde.

Det er din garanti for, at du får et resultat, du ikke kan være andet end glad for. Det er desuden vigtigt at nævne, at det selvfølgelig gør sig gældende for alle vores butikker.

Leder du efter et sted, hvor du kan få lavet en brystpiercing, er der derfor ikke nogen grund til at lede længere.

Vi vægter din tryghed højt

Det er ikke blot det endelige resultat, der bliver vægtet højt her hos os. Vi vægter det nemlig også enormt højt, at du får en både god og tryg oplevelse fra start til slut.

Derfor er vi naturligvis også altid klar til at besvare spørgsmål eller på anden vis rådgive dig, hvis du har brug for dette.

Står du overfor at skulle have lavet en piercing i dit bryst, skal du derfor ikke være bekymret for at få den lavet hos os. Derfor skal du selvfølgelig heller ikke tøve med at tage kontakt til os.

Besøg os her

Har du besluttet dig for, at det skal være os, der står for at lave din piercing? I så fald er du naturligvis altid velkommen til at besøge os i en af vores tre butikker.

Når du skal besøge os, kan du lægge vejen forbi enten Kolding, Odense og Esbjerg, hvor vi har butikker. Fælles for dem alle er, at de er bemandet af et smilende og hjælpsomt personale.

Har du spørgsmål, skal du naturligvis heller ikke tøve med at kigge forbi. Vi står nemlig altid klar til at rådgive dig og give dig svar på de spørgsmål, du måtte have.

Sailor’s Ink har Danmarks bedste tatovører

Hvis du skal have en tid til en tatovering i én af vores afdelinger, så kontakt os på dette nummer 74 44 44 44, så finder vi en tid til dig

Tatoveringer