Sailors Ink logo

Flest prisvindende artister i Danmark

Vi deltager løbende til de forskellige conventions - både i Danmark og internationalt.

Mere end 10.000 tilfredse kunder

Vi yder den allerbedste service til vores kunder - Se bare vores anmeldelser.

Oplevelse i verdensklasse

Vi garanterer vores kunder en oplevelse i verdensklasse uanset om du besøger os i Esbjerg, Kolding eller Odense.

PIERCING GALLERI

Har du gjort dig tanker om at få lavet en piercing? I så fald har du mange muligheder. Du kan f.eks. vælge at få lavet en dermal piercing.

Det er en piercing, der er udviklet til at være et lettere og mere bæredygtigt alternativ til en såkaldt surface piercing. Idéen med en piercing dermal er, at den ikke lægger pres på omgivelserne.

Samtidig er den også udviklet til at kunne følge kroppens bevægelser. Det har den klare fordel, at det er et mere sikkert og længerevarende alternativ til en surface piercing.

Hvordan laves en dermal piercing?

Overvejer du at få lavet en dermal piercing? Hvis ja, så vil du sikkert gerne vide mere om, dermal piercing hvordan laves.

Den bliver lavet med en plade, der sættes ind under huden, hvilket gøres med en speciel nål. Det er ikke farligt eller mere kirurgisk end en almindelig piercing. Dog adskiller den sig ved, at man ikke blot kan tage den ud, som du kan med en anden piercing.

Når man laver en dermal piercing, er det vigtigt, at den har den rette dybde. Den skal nemlig sidde optimalt ind mod huden. Dermed er du sikker på, at dit smykke ikke sidder fast i dit tøj mv.

Hvor kan man få en dermal piercing?

Det er stort set kun din egen fantasi, der sætter grænser for, hvad der kan lade sig gøre med en dermal piercing.

Du kan f.eks. få lavet en dermal piercing ved øjet, men du kan også få den lavet på hånden, på låret eller et helt tredje sted.

Er du i tvivl om, hvorvidt der er noget, der kan lade sig gøre, skal du ikke tøve med at spørge. Vi står nemlig altid til rådighed, hvis der er spørgsmål, du ønsker at få svar på.

Stor erfaring med at pierce hos Sailor’s Ink

Har du besluttet dig for, at du ønsker at få lavet en dermal piercing? Hvis ja, så er du landet det rette sted. Det står vi nemlig klar til at hjælpe dig med hos Sailor’s Ink.

Vi har stor erfaring med at lave alskens typer piercinger. Derfor har vi naturligvis også lavet en lang række dermal piercinger gennem tiden.

Det er din garanti for, at vi har den erfaring, der er nødvendig til at sikre, at du får et resultat, du kan være glad for. Derfor skal du naturligvis ikke tøve med at kontakte os.

Her finder du os

Ønsker du, at vi skal stå for at lave din piercing, skal du ikke tøve med at kigge forbi en af vores butikker. Du kan finde os i både Odense, Esbjerg og Kolding.

Uanset hvilken af vores butikker, du beslutter dig for at besøge, er du garanteret at blive mødt af et smilende og imødekommende personale, der er klar til at hjælpe dig.

Ydermere har vi naturligvis også dygtige piercere i alle vores butikker. Det betyder, at du kan vide dig sikker på, at du får et flot resultat, som du kan være glad for, uanset hvilken butik, du vælger.

Sailor’s Ink har Danmarks bedste tatovører

Hvis du skal have en tid til en tatovering i én af vores afdelinger, så kontakt os på dette nummer 74 44 44 44, så finder vi en tid til dig

Tatoveringer