Sailors Ink logo

Flest prisvindende artister i Danmark

Vi deltager løbende til de forskellige conventions - både i Danmark og internationalt.

Mere end 10.000 tilfredse kunder

Vi yder den allerbedste service til vores kunder - Se bare vores anmeldelser.

Oplevelse i verdensklasse

Vi garanterer vores kunder en oplevelse i verdensklasse uanset om du besøger os i Esbjerg, Kolding eller Odense.

PIERCING GALLERI

Inden du får lavet en piercing i underlivet, skal du overveje det meget nøje. Det skal nemlig ikke være nogen hemmelighed, at en intim piercing ikke er noget for alle.

Har du besluttet dig for, at du gerne vil have en piercing i kønsdelene? I så fald er du heldigvis landet det rette sted. Her hos Sailor’s Ink kan vi nemlig hjælpe dig med at lave din piercing.

Vil du gerne have, at vi står for at lave din intimpiercing? Hvis ja, så skal du ikke tøve med at kontakte os. Det kan du enten gøre via e-mail, telefon eller ved at møde op i en af vores butikker.

Derfor skal du vælge Sailor’s Ink

Det er naturligvis ikke uden grund, at du skal lade os om at pierce dig. Faktisk er der adskillige gode grunde til, at du bør vælge os her hos Sailor’s Ink.

Den primære årsag er, at vi er dygtige til vores arbejde. Hos Sailor’s Ink har vi nemlig ikke fokus på at blive de største på markedet. Derimod arbejder vi hårdt for altid at være blandt de bedste.

Ydermere er det også vigtigt at nævne, at det ikke blot er resultatet, der er i fokus hos os. Vi vægter det nemlig også højt, at du får en god og tryg oplevelse, når du bliver piercet.

Vi har stor erfaring

Vi har mange års erfaring med at pierce hos Sailor’s Ink. Det betyder selvfølgelig, at vores piercere har lavet et utal af piercinger gennem tiden.

Det er naturligvis din garanti for, at vi ved, hvad vi laver. Du kan derfor trygt lade os om at stå for at lave din piercing intim.

Du skal nemlig ikke være i tvivl om, hvorvidt vi ved, hvad vi laver. Det er naturligvis gældende, uanset hvilken af vores butikker, du beslutter dig for at vælge.

Altid klar til at svare på spørgsmål

Som angivet herover, er det vigtigt for os, at du får en tryg oplevelse. Derfor står vi altid til rådighed, hvis du har spørgsmål, eller søger relevant intim piercing info.

Vi ønsker nemlig, at alle vores kunder ved, hvad de går ind til – og at de ikke er i tvivl om noget.

Derfor er det også vigtigt, at du ikke tøver med at stille spørgsmål. Hvis der er noget, du er i tvivl om, bør du derfor ikke tøve med at spørge – både før og efter piercing.

Her finder du os

Har du besluttet, at det er os, der skal stå for at lave din piercing i underlivet? I så fald er du naturligvis velkommen til at besøge os i en af vores tre butikker.

Du finder os i både Esbjerg, Odense og Kolding, hvorfor der er en god chance for, at vi har en butik nær dig.

Uanset hvilken af vores tre butikker, du vælger, er du sikker på, at du vil blive mødt af et smilende og hjælpsomt personale. Hertil er du også garanteret, at vores piercere i alle butikker er erfarne og dygtige til deres arbejde.

Sailor’s Ink har Danmarks bedste tatovører

Hvis du skal have en tid til en tatovering i én af vores afdelinger, så kontakt os på dette nummer 74 44 44 44, så finder vi en tid til dig

Tatoveringer