Sailors Ink logo

Flest prisvindende artister i Danmark

Vi deltager løbende til de forskellige conventions - både i Danmark og internationalt.

Mere end 10.000 tilfredse kunder

Vi yder den allerbedste service til vores kunder - Se bare vores anmeldelser.

Oplevelse i verdensklasse

Vi garanterer vores kunder en oplevelse i verdensklasse uanset om du besøger os i Esbjerg, Kolding eller Odense.

PIERCING GALLERI

Der skal ikke være nogen tvivl om, at du har mange muligheder, hvis du vil have en piercing. I tilfælde af, at du ønsker en piercing i læben, er der også flere løsninger at vælge mellem.

At du har sat dig fast på, at du vil have en læbepiercing, er derfor ikke nok. Derimod er der flere ting, du er nødt til at tage op til overvejelse. Blandt andet er det vigtigt at overveje, hvor din læbepiercing skal placeres.

Du kan nemlig vælge mellem at få enten en piercing i underlæben eller overlæben. Om du vælger det ene eller andet, er op til dig, men det anbefales at vælge med omhu. Gør du det, mindsker du risikoen for at træffe det forkerte valg.

Hvor skal din piercing placeres?

Hvis du vil have en piercing i læben, skal du finde ud af, hvor den skal sidde. I teorien kan du placere den stort set alle steder på læben. Dog er det vigtigt, at der bliver taget højde for din anatomi, når du vælger placering.

Hertil har dit valg af placering også indflydelse på typen af ring, som din piercing kan være. Det er derfor også et aspekt, der er vigtigt at have med i dine overvejelser. Dit valg af placering kan nemlig betyde, at du ikke kan få den ønskede ring.

Føler du, at du har svært ved at vælge den rette placering? I så fald er vi altid klar til at hjælpe med rådgivning, så du kan vælge den mest optimale placering af din piercing.

Derfor skal du vælge Sailor’s Ink

Ønsker du at få lavet en piercing i læben, er du landet det rette sted. Her hos Sailor’s Ink står vi nemlig klar til at hjælpe med netop dette. Vi har mange års erfaring med at pierce, og kan derfor også hjælpe dig.

Det er ikke uden grund, at du bør vælge at lade os stå for din piercing. Vi kan nemlig bryste os af at have stor erfaring, og et hold af dygtige piercere. Det er din sikkerhed for, at du får et godt resultat.

Hertil vægter vi det også meget højt, at du får en god og tryg oplevelse. Af denne grund er vi også altid klar til at hjælpe, hvis du har spørgsmål i forbindelse med din piercing.

Her kan du finde os

Har du besluttet, at vi skal have æren af at lave din piercing? I så fald kan du vælge at kontakte os via telefon eller e-mail, hvis du ønsker at bestille en tid.

Du er dog også velkommen til at kigge forbi en af vores butikker. Du kan finde os i både Esbjerg, Kolding og Odense. Fælles for alle tre butikker er, at der altid står en dygtig piercer klar til at hjælpe dig.

Vi kan ikke bryste os af at være den største kæde i Danmark. Vi vægter det dog også højere at være blandt de dygtigste til vores arbejde. Derfor er du sikker på at være i gode hænder hos os.

Sailor’s Ink har Danmarks bedste tatovører

Hvis du skal have en tid til en tatovering i én af vores afdelinger, så kontakt os på dette nummer 74 44 44 44, så finder vi en tid til dig

Tatoveringer