Sailors Ink logo

Flest prisvindende artister i Danmark

Vi deltager løbende til de forskellige conventions - både i Danmark og internationalt.

Mere end 10.000 tilfredse kunder

Vi yder den allerbedste service til vores kunder - Se bare vores anmeldelser.

Oplevelse i verdensklasse

Vi garanterer vores kunder en oplevelse i verdensklasse uanset om du besøger os i Esbjerg, Kolding eller Odense.

PIERCING GALLERI

Der bør ikke herske tvivl om, at en brystpiercing ikke er for alle. Er du en af dem, der har et ønske om at få lavet en nipple piercing, hjælpe vi gerne hos Sailor’s Ink.

Vi har stor erfaring med alle pierce, og har gennem tiden stået for at lave mange brystpiercinger. Derfor kan vi selvfølgelig også hjælpe med at lave netop din.

Ønsker du, at vi skal stå for at lave din piercing nipple, skal du derfor ikke tøve med at rette henvendelse eller besøge os i en af vores butikker.

Hvor placeres en nipple piercing?

Dette er ikke noget, der kan gives et konkret svar på. Placering afhænger nemlig af kønnet på den person, der skal bære den. Da en kvinde som regel har større brystvorter end en mand, er der bedre forudsætninger for at placere den i vorten.

Hos mænd er brystvorten ofte mindre, hvorfor det kan være svært at pierce gennem dem. Det betyder, at det kan være nødvendigt at pierce gennem området, der er bagved brystvorten (areola).

Typisk vil en nipple piercing, uanset køn, blive placeret i bunden af brystvorten. Her vil den blive placeret i en vandret position. Det er dog muligt at lave den både lodret og skrå, hvis der skulle være et ønske om dette.

På kvinder er det meget vigtigt, at den ikke placeres bag brystvorten. Det kan nemlig resultere i flere forskellige nipple piercing bivirkninger, herunder brystbetændelse.

Hvorfor vælge Sailor’s Ink?

Har du beslutte dig for, at du gerne vil have en piercing i din brystvorte? I så fald bør du ikke tøve med at overlade dette til Sailor’s Ink. Gør du det, er du nemlig sikker på, at du får et resultat, du kun kan være glad for.

Det skyldes, at vi har stor erfaring med at alle alle former for piercinger, hvilket også gør sig gældende for nipple piercinger. Da vores piercere har arbejdet i faget i mange år, har de med tiden formået at oparbejde en stor ekspertise.

Hertil er det også værd at nævne, at vi går meget op i, at du som kunde får en både god og tryg oplevelse. Hvis du f.eks. har spørgsmål vedr. nipple piercing heling, er vi altid klar til at hjælpe med at svare på disse.

Når du får lavet en piercing hos Sailor’s Ink, er det nemlig vigtigt for os, at du føler, at det har været en tryg oplevelse fra start til slut.

  Her finder du os

  Vi har butikker i både Odense, Esbjerg og Kolding. Fælles for alle tre steder er, at du vil blive mødt af et smilende og imødekommende personale.

  I alle tre butikker har vi desuden dygtige piercere, der har stor erfaring med deres arbejde. Hertil skal det nævnes, at der ikke er forskel på vores nipple piercing pris – den er ens i alle tre butikker.

  Ønsker du at bestille tid til at blive piercet, kan du enten ringe til os, sende en e-mail eller blot møde op i en af vores tre butikker.

  Sailor’s Ink har Danmarks bedste tatovører

  Hvis du skal have en tid til en tatovering i én af vores afdelinger, så kontakt os på dette nummer 74 44 44 44, så finder vi en tid til dig

  Tatoveringer