Sailors Ink logo

Piercing i brusk i øret

Flest prisvindende artister i Danmark

Vi deltager løbende til de forskellige conventions - både i Danmark og internationalt.

Mere end 10.000 tilfredse kunder

Vi yder den allerbedste service til vores kunder - Se bare vores anmeldelser.

Oplevelse i verdensklasse

Vi garanterer vores kunder en oplevelse i verdensklasse uanset om du besøger os i Esbjerg, Kolding eller Odense.

Har du i lang tid haft et ønske om at få lavet en piercing i brusk i øret? I så fald er du landet det rette sted, hvis du er klar til at gøre alvor af dine overvejelser.

Hos Sailor’s Ink kan vi nemlig bryste os af at have stor erfaring med at lave piercinger. Af denne årsag kan du vide dig sikker på, at vi også kan hjælpe med at lave din piercing.

Ønsker du at få lavet hul i øret brusk, skal du derfor ikke lede længere. Vi er nemlig de helt rette til at hjælpe dig med at gøre dette.

Derfor skal du vælge Sailor’s Ink

Det er ikke uden grund, at du bør vælge Sailor’s Ink, hvis du vil have lavet en piercing. Tværtimod er der flere gode grunde til, at vi skal lave din piercing i brusk i øret.

Først og fremmest handler det dog om, at vi er dygtige til dit arbejde. Som følge af dette, kan du vide dig sikker på, at du ender med at få et resultat, du kan være glad for.

Det handler dog ikke blot om at vi er dygtige til vores arbejde. Det handler i lige så høj grad om, at vi ikke vil gå på kompromis med ting som hygiejne, kvalitet og præcision her hos Sailor’s Ink.

Vi har mange års erfaring

Det er ikke uden grund, at vi er dygtige til vores arbejde hos Sailor’s Ink. Vi har nemlig brugt lang tid på at blive det. Derfor kan vi også bryste os af at have mange års erfaring.

Af denne grund skal du ikke være i tvivl om, at du får et resultat, du kun kan være glad for. I og med, at vi har en stor erfaring, ved vi nemlig, hvordan arbejdet skal udføres, så du får et perfekt resultat.

Hvis du i lang tid har gjort dig tanker om at få lavet en piercing i brusken i øret, bør du derfor lade os stå for det. Gør du det, får du ikke nemlig et resultat, som du vil glædes over.

Vi ønsker, at du får en god oplevelse

Vælger du Sailor’s Ink kan du ikke kun vide dig sikker på, at du får et godt resultat. Du er også sikret, at du får en god oplevelse, da det er noget, der ligger os meget på sinde at sikre.

Vi ønsker nemlig, at alle vores kunder går fra en af vores butikker med en følelse af, at det har været en god og tryg oplevelse fra start til slut – og ikke blot, at resultatet er tilfredsstillende.

Hvad sker der, hvis der går betændelse i den?

Skulle det ske, at du får betændelse i ørering i brusk, vil huden være rød og hævet. Det vil også være ømt, hvis du er ramt af ørering i brusk betændelse.

Hertil er det ikke unormalt, at der ved betændelse i brusk piercing siver gult, ildelugtende pus fra hullet. Hvis det sker, er det vigtigt, at du kontakter din læge.

Sailor’s Ink har Danmarks bedste tatovører

Hvis du skal have en tid til en tatovering i én af vores afdelinger, så kontakt os på dette nummer 74 44 44 44, så finder vi en tid til dig

Tatoveringer