Sailors Ink logo

Flest prisvindende artister i Danmark

Vi deltager løbende til de forskellige conventions - både i Danmark og internationalt.

Mere end 10.000 tilfredse kunder

Vi yder den allerbedste service til vores kunder - Se bare vores anmeldelser.

Oplevelse i verdensklasse

Vi garanterer vores kunder en oplevelse i verdensklasse uanset om du besøger os i Esbjerg, Kolding eller Odense.

PIERCING GALLERI

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at det at have en piercing i øjenbrynet ikke er noget for alle. Er du en af de personer, der gerne vil have en sådan piercing, er vi naturligvis klar til at hjælpe dig.

Hos Sailor’s Ink kan vi nemlig hjælpe dig, uanset hvilken form for piercing, du har besluttet dig for at få lavet. Har du i lang tid ledt efter et sted, hvor du kan blive piercet i øjenbrynet, er der derfor ikke nogen grund til at lede længere.

Mener du, at det er os, der skal stå for at pierce dit øjenbryn, skal du ikke tøve med at kontakte os.

Derfor bør vi lave din piercing i øjenbrynet

Det er ikke uden grund, at du bør overlade det til os, hvis du vil have piercet dit øjenbryn. Tværtimod er der faktisk mange gode grunde til det.

Den primære årsag er, at vi er dygtige til vores arbejde. Vi har arbejdet med piercinger i mange år, og ved derfor, hvordan arbejdet skal udføres. Derfor er du garanteret et perfekt resultat.

Samtidig er det vigtigt at nævne, at vi ikke blot vægter resultatet højt. Det er også afgørende for os, at du får en god og tryg oplevelse fra start til slut.

Stor erfaring med at pierce

Det er naturligvis også værd at nævne, at vi har stor erfaring med at pierce. Vores hold af piercer har arbejdet med faget i mange år, hvilket er din garanti for, at de ved, hvad de laver.

Samtidig skal du heller ikke betvivle, hvorvidt du er i trygge hænder. Vælger du Sailor’s Ink, er du nemlig sikret en god og tryg oplevelse.

Har du længe gået med tankerne om at få lavet en piercing, har du fundet sted at få det gjort. Nu skal du blot beslutte, om du vil gøre alvor af dine overvejelser.

Overvej placering af din øjenbrynspiercing

Har du besluttet, at du gerne vil have lavet en øjenbrynspiercing, er der flere ting, der er vigtige at tage op til overvejelse.

Blandt andet er det vigtigt, at du sørger for at vælge den rette placering. I denne forbindelse er der nemlig flere forskellige muligheder.

Når du skal vælge placering af din piercing, er der flere ting, der spiller ind. Bl.a. bør du tage højde for udseendet af dine øjenbryn, da din piercing skal passe hertil. Derudover skal du naturligvis også vælge ud fra præferencer.

Her finder du os

Har du besluttet, at det er Sailor’s Ink, der skal have æren af at lave din piercing i øjenbrynet? I så fald skal du finde ud af, hvilken af vores butikker, du vil besøge.

Du finder os nemlig i både Odense, Kolding og Esbjerg. Derfor er der også en god chance for, at vi har en butik i nærheden af din bopæl.

Desværre er vi ikke landsdækkende, da vi ikke prioriterer at være Danmarks største kæde. Derimod vægter vi det højt, at vi er blandt de dygtigste i landet til vores arbejde.

Sailor’s Ink har Danmarks bedste tatovører

Hvis du skal have en tid til en tatovering i én af vores afdelinger, så kontakt os på dette nummer 74 44 44 44, så finder vi en tid til dig

Tatoveringer