Sailors Ink logo

Flest prisvindende artister i Danmark

Vi deltager løbende til de forskellige conventions - både i Danmark og internationalt.

Mere end 10.000 tilfredse kunder

Vi yder den allerbedste service til vores kunder - Se bare vores anmeldelser.

Oplevelse i verdensklasse

Vi garanterer vores kunder en oplevelse i verdensklasse uanset om du besøger os i Esbjerg, Kolding eller Odense.

PIERCING GALLERI

Har du gjort dig tanker om at få lavet en septum piercing? I så fald står vi gerne for at lave den for dig.

Her hos Sailor’s Ink har vi stor erfaring med at lave forskellige piercinger. En af de typer piercinger, vi kan lave, er den populære næse piercing septum.

Det er en piercing, der går gennem næsens skillevæg og kommer til syne ud af hvert næsebor. Hvis det er en sådan piercing, du har tænkt på at få lavet, er det derfor en septum piercing, du drømmer om.

Hvorfor skal Sailor’s Ink lave min piercing?

Det er naturligvis ikke uden grund, at du bør lade Sailor’s Ink lave din piercing. Tværtimod er der faktisk flere forskellige årsager til dette.

Først og fremmest er det vigtigt at pointere, at vi er dygtige til vores arbejde. Vi stræber efter at være blandt de dygtigste i landet, hvorfor du er garanteret et resultat, du kan være glad for.

Samtidig er det også værd at nævne, at vi ikke er villige til at gå på kompromis med hygiejne, kvalitet og præcision. Alle tre ting er nemlig noget, der bliver vægtet meget højt her hos Sailor’s Ink.

Mange års erfaring

Hos Sailor’s Ink kan vi bryste os af at have stor erfaring med at lave piercinger. Derfor har vi også erfaring med netop den septum piercing størrelse, du ønsker at få lavet.

At vi har mange års erfaring er naturligvis også din garanti for et godt resultat. Gennem årene har vores piercere opbygget en stor viden og ekspertise på området, der kommer dig til gode.

Hvis du leder efter et sted, hvor du kan få lavet en septum piercing, behøver du derfor ikke at lede længere. Du bør nemlig ikke være i tvivl om, at det skal overlades til os.

Hvad koster en septum piercing?

Det er svært at give et konkret svar på, hvad en septum piercing pris er. Det er nemlig noget, der varierer en del, alt afhængigt af dit ønske til størrelse m.m.

Der bør dog ikke herske tvivl om, at vi bestemt ikke er de dyreste her hos Sailor’s Ink. Du har derfor ikke nogen grund til at være bekymret for, at det koster dig dyrt.

At du kan få din piercing lavet til en god pris, er blot endnu en grund til, hvorfor du ikke bør tøve med at få lavet din kommende septum piercing hos os.

Hvad skal man være opmærksom på efterfølgende?

Overvejer du at få lavet en septum piercing, er der selvfølgelig flere ting, der skal være i fokus. Først og fremmest er det dog vigtigt at sikre, at man kan lade en hele ordentligt.

I forbindelse med helingen er det vigtigt, at du sørger for at undgå soldyrkning og solarium i en uge efter piercingen. Hertil bør du også beskytte din piercing mod klor- og havvand i to uger.

Hele helingsprocessen vil som regel have en varighed på mellem seks og otte uger. I nogle tilfælde kan det dog tage længere tid, før den er helet færdig.

Sailor’s Ink har Danmarks bedste tatovører

Hvis du skal have en tid til en tatovering i én af vores afdelinger, så kontakt os på dette nummer 74 44 44 44, så finder vi en tid til dig

Tatoveringer