Sailors Ink logo

Flest prisvindende artister i Danmark

Vi deltager løbende til de forskellige conventions - både i Danmark og internationalt.

Mere end 10.000 tilfredse kunder

Vi yder den allerbedste service til vores kunder - Se bare vores anmeldelser.

Oplevelse i verdensklasse

Vi garanterer vores kunder en oplevelse i verdensklasse uanset om du besøger os i Esbjerg, Kolding eller Odense.

Har du et ønske om at få lavet en tragus piercing? I så fald er du landet det rette sted. Det er vi nemlig klar til at hjælpe dig med her hos Sailor’s Ink.

Har du gjort dig tanker om at få lavet en piercing tragus, men er du ikke helt overbevist? Så skal du være velkommen til at tage kontakt, hvis du ønsker spørgsmål besvaret.

Vi er nemlig ikke blot klar til at hjælpe med at lave din piercing. Vi står også til rådighed, såfremt der er noget, du er i tvivl om.

Hvad er en piercing i tragus?

Ikke alle er klar over, hvad en piercing i tragus egentlig er. Faktisk er der blot tale om en piercing, der er placeret i den lille fold ved ørets indgang.

I løbet af de seneste år er det blevet en meget populær piercing, om end det især er hos kvinder, at det for alvor er blevet et populært valg.

Flere og flere vælger at få lavet en tragus piercing som supplement til enten en helix piercing eller en øreflip piercing. Om det også er noget for dig, er naturligvis en vurdering, du selv skal foretage.

Hvorfor skal jeg vælge Sailor’s Ink?

Det er naturligvis ikke uden grund, at du bør lade Sailor’s Ink stå for at lave din piercing. Tværtimod er der faktisk flere gode grunde til, hvorfor du skal gøre dette.

Først og fremmest skal det understreges, at vi er dygtige til vores arbejde. Vi har mange års erfaring, og har dermed oparbejdet en stor ekspertise gennem årene.

Inden du gør op med dig selv, om du vil have lavet en piercing i tragus, er det vigtigt, at du er opmærksom på, at en tragus piercing smerte kan være relativt høj, da det er en bruskpiercing.

Går ikke på kompromis med hygiejne

En vigtig del af vores arbejde hos Sailor’s Ink er, at der er styr på hygiejnen. Derfor kan du også vide dig sikker på, at det ikke er noget, vi går på kompromis med.

Ydermere er vi bestemt heller ikke villige til at gå på kompromis med kvalitet eller præcision, da det selvfølgelig er afgørende for, at du får et godt resultat.

Desuden er det vigtigt for os, at du får en god og tryg oplevelse. Derfor står vi f.eks. også til rådighed, hvis du skulle have spørgsmål vedrørende din tragus piercing heling eller deslige.

Her finder du os

Har du besluttet dig for, at det er os hos Sailor’s Ink, der skal stå for at lave din næste piercing? I så fald kan du finde os i både Esbjerg, Kolding og Odense.

Vi kan desværre ikke bryste os af at være landsdækkende, men vores mål er ikke at være de største i Danmark. Derimod er vores mål at være de bedste til vores arbejde.

Derfor kan du trygt lade os om at lave din næste piercing – uanset om det er en piercing i tragus eller ej. Tøv derfor ikke med at kigge forbi en af vores butikker.

Sailor’s Ink har Danmarks bedste tatovører

Hvis du skal have en tid til en tatovering i én af vores afdelinger, så kontakt os på dette nummer 74 44 44 44, så finder vi en tid til dig

Tatoveringer