Sailors Ink logo

Art Fusion Tattoo

Art Fusion Tattoo drager inspiration fra nye tendenser i Tattoo-verdenen. Heriblandt Trash Polka, som er skabt af Simone Pfaff og Volko Merschky fra Buena Vista Tattoo Club i Tyskland.

Med en Art Fusion Tattoo kan du blande dine yndlingsstilarter, så du får et helt igennem fuldført piece.

Stilarter i Art Fusion Tattoo

Det kaotiske møder det smukke i Art Fusion. På denne måde kan de to aspekter opveje hinanden og skabe en ny dynamik.

Ønsker du eksempelvis både et realistisk og et abstrakt motiv, kan på få både i pose og i sæk med Art Fusion.

Du kan halvere dit motiv og få den ene del udført i én stilart og den anden del udfør i en helt anden stilart.

Dertil kan du tilføje, hvad ligner penselstrøg eller splat-effekter, som det er typisk for Watercolor Tattoo.

Motiver i Art Fusion Tattoo

Art Fusions giver mange muligheder til valg af motiv, da stilen ikke er underlagt noget overordnet greb. Dog er realistiske motiver som ansigter og dyr populære, da de går godt med black and grey.

Blomster og andre motiver fra naturen er også særligt populære inden for stilarten, da de står i kontrast til det kaotiske i deres jordnære natur.

Lidt historie om Art Fusion Tattoo og Trash Polka

Finder du, at disse tatoveringer typisk består af realistiske motiver i black and grey omgivet af røde markeringer og detaljer, har dette noget at gøre med stilartens ophav og inspiration fra Trash Polka, der officielt opstod tilbage i 1998.

Volko Merschky og Simone Pfaff fra Buena Vista Tattoo Club i Würzburg i Tyskland skabte en ny stilart, hvor realistiske motiver og abstrakte eller surrealistiske elementer gik i kombination for at skabe fede og kaotiske tatoveringer.

Denne stil skabte mange undergenrer inden for tattoo, hvor man blandede stilarter sammen. Og de to tyskere havde fat i den lange ende, når de inkorporerede rød i deres hovedsageligt black and grey tatoveringer.

Old School Tattoo har længe brugt den røde farve som baggrund både til at fremhæve og understrege designs. Dette overgik derfor naturligt til Neo Traditionalism, hvor også netop rød bliver brugt til at give spil til motivet.

Dette sammenfald er ikke uden grund – for rød kan noget særligt, når det kommer til at skabe dynamik i tatoveringer.

Ikke Trash Polka Tattoo

Men det må understreges, at vores Art Fusion stil udelukkende drager inspiration fra Trash Polka og på ingen måde er én og samme ting. Trash Polka er et registreret varemærke og kan derfor ikke blive til en udbredt stilart, men derimod kun en niche-stil, der udelukkende kan udføres af de to tyskere.

Artistisk inspiration er dog tilladt så længe vi ikke påstår, vi kan lave en Trash Polka Tattoo, da dette er forbeholdt skaberne af stilen.