Sailors Ink logo

Lettering tattoo

Den letteste måde at komme igennem med sit budskab, når man lader sig tatovere, er utvivlsomt at skrive det med bogstaver.
Skift er meget populært inden for tattoo og du har en lang række muligheder for at vælge en stil til din skrift tattoo.
Hos Sailor’s Ink har vi artister, der er vanvittigt dygtige til at skrive på hud og vi kan med sikkerhed få din skrift tattoo til at blive helt enestående.

Stilarter i tattoo skrift

Skrifttypen har meget stor indflydelse på udsigelsen, når det kommer til skrift tattoos. Hvis man skulle sætte det på spidsen, ville man givetvis sammenligne en kursiv Finline tattoo skrift med tattoo skrift, der benytter fede gotiske bogstaver.

Hvis du leder efter en artsy skrift tattoo, bør du overveje Kanji. Denne går særligt godt i kombination med Anime Tattoo.

Et banner med skrift er et stilelement, der er taget direkte ud af Old School Tattoo, denne går særligt godt i forbindelse med et enkelt motiv. Det helt klassiske motiv er i denne henseende et hjerte med en kærestes navn eller simpelthen bare ”Mor”.

Negative spacing kan se virkeligt fedt ud, når det kommer til at inkorporere din tattoo skrift i en større tatovering. Negative spacing skrift kræver forberedelse, overvejelse og her er der ikke plads til fejl.

Den digitale skrifttype er billede på den moderne tidsalder og går særligt godt i kombination med cyber og space-age tatoveringer og visse datoer.

Du har også mange andre muligheder for din tattoo skrift hos Sailor’s Ink. Du kan selv vælge, om du vil have en tatovering på latin, arabisk, kyrillisk eller noget helt andet.

Stilen er naturligvis også helt op til dig – om du vil have blokbogstaver, håndskrift, kursiv eller gotiske bogstaver. Hvis du har en anden idé, skal du endeligt ikke holde dig tilbage fra at høre, om vi kan bringe denne idé til live.

Motiver i tattoo skrift

Der er mange måder at inkorporere tattoo skrift på, hvis du vil kreere et fuldstændigt piece, hvor tattoo skrift skal indgå.

Skriften kan eksempelvis akkompagnere et billede med en understregelse af betydningen. Dette er eksempelvis tilfældet med den klassiske hjerte/mor-tatovering, men du kan også gøre det noget mere raffineret.

I stedet kan du sætte et portræt af en yndlingsforfatter, yndlingskarakter eller yndlings fiktiv person i forbindelse med yndlingscitatet, der er skrevet med tattoo skrift.

Tattoo skrift kan tage mange udformninger og vi kan helt sikkert blive enige om, hvordan din citat tattoo, poesi tattoo eller et navn vil se bedst ud som tatovering på din krop.