Sailors Ink logo

New School Tattoo

Forestil dig en Old School Tattoo, men med valgfri farver og et twist. Dette er den oprindelige essens af New School Tattoo. 

Og det er kun din fantasi, der sætter grænserne for, hvordan dette twist kan tage sig ud.

New School Tattoo har sin tykke outline fra Old School Tattoo, men er mere legende i sine stilelementer og valg af motiv.

Stilelementer i New School Tattoo

New School har bevæget sig langt fra Old School Tattoo, på trods af, den stadig holder fast i den tykke outline.

Stilelementerne inkluderer en lang række populære typer grafikker og tager typisk udgangspunkt i populærkulturen.

Vestlige tegnefilm og manga har på lige fod skabt inspiration til stilelementer i New School Tattoo.

På denne måde kan der trækkes nogle klare linjer fra New School Tattoo til Anime/Cartoon, idet det legende og bløde udtryk ofte skinner igennem i New School Tattoo.

Det søde og barnligt charmerende er ofte et stiltræk, der bliver efterspurgt i New School Tattoo.

Men der er ingen regler for, hvordan din New School Tattoo skal se ud – så hvis du har en god idé, så forhør dig endeligt, om vi har en tattoo artist, der kunne gør din drøm til virkelighed.

Motiver i New School Tattoo

Der er ingen faste rammer for motiver i New School Tattoo, du har frit valg på alle hylder, hvis du godt kan lide stilarten og din artist har mod på sagen.

Et populært valg af motiv i New School Tattoo er en hyldest til Old School Tattoo, hvor man tager et klassisk flash-motiv og gør det nyt og levende med New School elementerne.

Vi har lavet en liste over klassiske flash-motiver på vores side om Old School Tattoo.

Historien om New School Tattoo

New School er en stilart, der er skabt af et kulturskifte i højere grad end en enkelt mand eller tattoostudie.

Det betyder på samme tid, der ikke findes nogen prototype på den første New School Tattoo.

Man finder dog nogenlunde enighed om, at New School Tattoo-stilarten opstod mellem slutningen af 1960’erne og start 90’erne. I denne periode blev elementer fra populærkulturen mere ikoniske i deres æstetik og blev endeligt til designs, der kunne overføres til tattoo.

I takt med lanceringen af Gameboy i 1989 og Nintendos stigende popularitet fandt flere og flere ikoniske figurer vej til entusiasters hud og sub-genren inden for New School Tattoo, Gamer Ink, fik sin spæde begyndelse her.

New School Tattoo stoppede imidlertid ikke sin udvikling her, men blev ved med at udvikle sig. Nye måder at komponere og kreere New School tatoveringer opstår stadig og tattoo artister spiller stadig med deres kunstneriske muskler og nyskaber genren til stadighed.