Sailors Ink logo

Portræt Tattoo

Portræt tatoveringer er blandt de stilarter, der er sværest at mestre. Men heldigvis er du i gode hænder hos Sailor’s Ink, da vi har nogle af landets bedste tatovører.

Stilarten kræver mestring af tredimensionel tatovering og benytter sig af alle slags linjer og shading.

Du har mange muligheder for valg, når det kommer til din portræt tatovering. Portræt tatoveringer kan både være i gråskala og i farve og dertil har du en yderligere en række valg, når det kommer til, hvordan din tatovering skal tage sig ud.

Stilelementer i Portræt Tattoo

Realisme er naturligvis stilvalget for langt de fleste portræt tatoveringer.

Overordnet er det vigtigt, at artisten mestrer proportioner, asymmetri og genskabelse af lysindfald. Dertil skal artisten være vandt til eller kompetent til at tatovere tredimensionelt.

Når det kommer til realistiske portræt tatovering, har du muligheden for at vælge imellem Black and Grey Realisme og Farverealisme.

I black and grey vil artisten benytte sig af en teknik, der hedder greywashing, for at skabe dybde og en naturlig, tredimensionel form. Artisten vil typisk bruge meget fine linjer og kontrast for at skabe naturlighed. Til dette vil man ofte benytte nåle af forskellige størrelser.

Shading og forskellige linjetykkelser er også enormt vigtigt for at skabe et naturtro portræt, da denne stil ikke blot handler om form.

Hvis du og din artist har mod på sagen, kan I også vælge at udføre en portræt tatovering i andre stilarter. Andre stilarter, hvor portræt tatovering enten har historisk signifikans eller gør sig godt er: Old School Tattoo, Neo Traditional, Horror eller for den sags skyld en Finline Portræt Tattoo.

Motiver i Portræt Tattoo

Når du vælger en portræt tatovering, er der rig mulighed for at vælge mellem dyr og mennesker af alle slags.

Det kunne være en kendis, et idol eller nogen fra dit liv.

Synes du, en særlig figur eller karakter skal pryde din krop, kan vi få din drøm til at gå i opfyldelse – uanset, om du drømmer om Harry Potter, Ron Burgundy, Dwight Shrute eller en helt anden.

Det mest naturlige motiv i portræt tatovering er nogen, du elsker.

Dette kunne være et familiemedlem eller et idol. Men der er ingen regler for, hvem du må få tatoveret. Dog er det siden 2005 frarådet at få tatoveret profeten Muhammed.

Do’s and dont’s inden for portræt tatovering

Du bør gøre dig bekendt med en artists portefølje, når du vælger at få en portræt tatovering, da portræt tatovering ikke er blandt de letteste stilarter at mestre. Du kan let se på en artists portefølje, om denne er egnet til at kreere din portræt tatovering.

Hvis du foretager en mindre søgning på internettet – den behøver ikke engang være specificeret – vil hurtigt få indblik i, at portræt tatoveringer kan være mere eller mindre heldige og at nogle artister ikke har indblik i deres egne kompetencer. Af denne grund kan resultatet blive direkte tragisk. Særligt tænder og øjne har det med at undslippe en utrænet artists greb.

Når du vælger en tatovering hos Sailor’s Ink er du til gengæld i gode hænder. Vi sørger for, du får den portræt tatovering, du drømmer om.