Sailors Ink logo

Realisme Tattoo

Realismen er det ultimative højdepunkt inden for tattoo, da dette typisk vil være den sidste form, man som tatovør vil mestre.

Derfor er der også få tatovører, der kan udføre denne stil i tilfredsstillende grad.

Disse tatovører har typisk viet deres liv til stilen, da man ikke kommer sovende til perfektion.

Stilarter i Realisme Tattoo

Hos Sailor’s Ink har du en unik mulighed for at få en realisme tattoo, der lever op til dine forventninger, for det er langt fra alle, der kan fremstille en tatovering med et realistisk islæt.

Vi leverer sandt kvalitetsarbejde, når det kommer til realistiske tatoveringer og disse findes i et væld af stilarter.

Disse stilarter kan være alt fra fotorealisme til abstrakt, da det realistiske kan være et element i tatoveringen frem from motivet i sin helhed.

Black and grey realisme er en subgenre inden for denne stilart, mens farverealisme er en anden. Disse to forekommer at være meget lig, mens fra et teknisk synspunkt vil black and grey benytte sig af greywashing, mens farverealismen skal benytte sig af helt andre teknikker.

I farverealisme bliver der brugt rigtigt mange farver for at skabe den ønskede effekt af tredimensionalitet. Dertil vil der ligeledes blive bruge hele paletten, når det kommer til nuancer – fra de mørkeste toner til hvid.

Når det kommer til portrættatoveringer er realismen altafgørende for en vellykket tatovering. En portrættatovering kan give den vildeste wow-effekt, når den er lige i skabe og ligner den, du gerne vil have afbilledet på en prik.

Realismen skinner ofte også igennem i Horror Tattoo, da et horror-motiv ofte skal have en del realisme for at give den ønskede effekt. Dertil er mange horror-motiver tilmed blot et slags portræt, men af en fiktiv figur frem for et virkeligt menneske.

Realisme kan også være et stilelement i andre stilarter. Eksempelvis kan en Neo Traditional Tattoo blive totalt gennemført, når motivet har nogle realistiske former, der giver modspil mod en legende todimensionel baggrund.

Motiver i Realisme Tattoo

Portrætter og dyremotiver er nogle af de mest brugte motiver inden for denne stilart. Hvoraf førstnævnte muligvis er den sværeste stilarte at mestre, da proportioner, asymmetri og genskabelse af lysindfald er utrolig vigtige for at afgive en realistisk tatovering. Når man arbejder med denne stil, bruger man meget fine linjer, kontrast, skygger og dertil skal artisten tilmed kunne tatovere tredimensionelt.

Få inspiration til din næste Realisme Tattoo

Herunder finder du en lang række eksempler på vores artisters suveræne talent. Hvis du søger inspiration til din næste realisme tattoo, kan du helt sikker finde noget her.