Sailors Ink logo

Leder du efter en dygtig tatovør Århus, der kan hjælpe dig med at få lavet din næste tatovering? I så fald vil vi rigtig gerne hjælpe dig hos Sailors Ink.

Ganske vist har vi ikke en butik i Aarhus, men vi har butikker i både Esbjerg, Kolding og Odense, hvor du er velkommen. Her står vi klar til at hjælpe dig med netop din tatovering, uanset størrelse og stilart.

Hos Sailors Ink har vi altid kvalitet for øje. Derfor er du sikker på at få et resultat, du kan være glad for, når du får lavet din tattoo Århus. Dette er selvfølgelig tilfældet, uanset sted på kroppen samt tatoveringens størrelse og stilart.

Sailors Ink har nogle af Europas dygtigste tatovører

Vælger du at få lavet din tatovering Århus i en af vores butikker, får du lavet din tatovering af en af Europas dygtige tatovører. Derfor er du garanteret, at du kan få lavet en tatovering, der ser ud, præcis som du har drømt om.

Uanset dit ønske og stilart, har vi en tatovør, der mestrer dette til fulde, som står klar til at hjælpe dig. Vil du være sikker på, at du får lavet din Århus tattoo af en artist, der har mange års erfaring, skal du ikke tøve med at besøge en af vores tre butikker.

Vælger du at besøge en af vores butikker, vil vi naturligvis gøre alt, hvad vi kan, for at sikre, at du føler dig i trygge hænder. Hos Sailors Ink gør vi altid vores bedste for at sikre, at du får en tatovering, der er præcis som du har forestillet dig, men også, at du får en god oplevelse.

Fokus på sikkerhed, tryghed og tillid

Beslutter du at få laveret din tatovering i en af vores butikker, bliver arbejdet udført af en dygtig og professionel Århus tatovør. Samtidig bliver du tatoveret i en forretning, hvor sikkerhed, tryghed og tillid er nøgleord.

Hos os i Sailors Ink er det en stor ting, hvis du vælger, at vi skal have æren af at hjælpe dig med din tatovering. Derfor er det altafgørende for os, at du føler dig godt tilpas gennem hele processen. Når din tatovering er færdig, skal du sidde tilbage med en følelse af fuld tilfredshed, og at du fra start til slut har været i trygge hænder.

Tager du turen fra Aarhus til en af vores butikker, vil vi gøre alt for, at du får den bedst tænkelige oplevelse. Derfor kan du forvente, at du får service af højeste kvalitet fra et personale, der er både smilende, imødekommende og hjælpsomt.

Derudover er du også sikret, at tatovørerne i butikken er artister, der tilhører den absolutte elite i Europa. Slutteligt er du garanteret, at hygiejnen altid er i top i vores butik.

Både faste- og gæsteartister i butikkerne

I vores tre butikker kan du møde vores faste artister, men i ny og næ kommer der også internationale gæsteartister, som du kan blive tatoveret af. Dette kan du holde dig opdateret om på vores Facebook-side, hvor vi løbende opdaterer, når vi har besøg af gæsteartister.

Uanset om du vælger en fast eller en gæsteartist, er du sikker på, at vedkommende er erfaren og blandt eliten i Europa. Vi holder nemlig altid et højt niveau i vores butikker, og vi håber derfor, at du vil tage turen fra Aarhus til en af vores butikker, hvor vi står klar til at hjælpe dig.

Når du får lavet en tatovering hos Sailors Ink, sørger vi naturligvis for fri drikkelse, adgang til fjernsyn el. musik m.m. Hos os handler det nemlig om, at det skal være en god og mindeværdig oplevelse.