Sailors Ink logo

Tattoo Aftercare

Når du har fået lavet din tatovering, tager du hul på en ny proces. Det betyder, at du endnu ikke er helt færdig. Det er du først, når din tatovering er helet, hvilket den vil være efter cirka 30 dage. I denne periode er det bl.a. vigtigt, at du holder dig fra både klor- og saltvand.

Passer du ikke godt på din nye tatovering, bliver den ikke ved med at være flot. Derfor er tatto aftercare helt afgjort noget, som du ikke må gå på kompromis med. Du skal især være omhyggelig de første 10 til 14 dage, da denne periode har stor betydning for resultatet.

Fjern folie som instrueret

Når du bliver tatoveret hos Sailor’s Ink, får du naturligvis folie på din tattoo, når du forlader vores butik. Du får også at vide, hvornår du skal fjerne denne folie igen. Da det har stor betydning for det endelige resultat, er det vigtigt at lytte til instruktionerne.

Denne folie er en stor del af din tattoo aftercare. Derfor er det vigtigt, at du ikke tøver med at lytte til din tatovør. Fjerner du folien for tidligt eller sent, kan det derfor få stor betydning for resultatet. Netop derfor er det vitalt, at du retter dig efter, hvad du får at vide.

Vigtigt at bruge creme efter tatovering

Når du har taget folien af din tatovering, er det vigtigt, at du lader den få noget luft. Du skal desuden vaske den 2-4 gange om dagen med vand og parfumefri sæbe. Når du har vasket din tatovering, skal du duppe nænsomt med enten et rent håndklæde eller køkkenrulle.

Efter at have vasket din tatovering, skal du påføre en tryllecreme tattoo. Mange begår den fejl, at de bruger for meget af det. Det er vigtigt, at du ikke gør dette. Derimod skal du kun bruge et tyndt lag på din tatovering, så den ikke bliver fugtig og tørrer ud.

Bruger du for meget creme til tattoo care, kan det resultere i, at huden ikke længere kan ånde. Du har brugt den korrekte mængde creme, hvis du ikke kan se den, når du har smurt den ud. Dog kan dette afhænge af, hvilken creme eller salve, der er tale om.

Hold dig fra sol og solarium

Efter at have fået lavet din tatovering, er der flere ting, du skal undgå. Blandt andet er det vigtigt, at du undgår både sol og solarium. Ligeledes skal du også holde dig fra klorvand samt stramt tøj i helingsperioden, hvilket ofte strækker sig 3-6 uger.

Der er naturligvis ikke noget problem forbundet med at tage brusebad. Dog bør du undgå at stå for lang tid under bruseren. Desuden anbefales det, at du ikke tager karbad. Hvis du gør det, risikerer du at udsætte din tatovering for bakterier på grund af det beskidte vand.

I den første tid skal du også huske at bruge solcreme på din tatovering. Det skal du selvfølgelig også gøre resten af livet, men det er især vigtigt i den første tid. Inden du begynder at bruge solcreme på den, er det vigtigt, at den har fået lov til at hele først.

Du skal undgå fysisk træning

En del af aftercare tattoo er også, at du afholder dig fra at træne. Du må helst ikke være alt for fysisk aktiv de første tre til fem dage efter at have fået en tattoo lavet. Det skyldes, at der kan forekomme hudstræk, som kan hæmme din helingsprocessen.

Hertil er det også værd at nævne, at din tatovering ikke har godt af sved. Dette er endnu en grund til, at du skal afholde dig fra at træne.

Generelt handler det blot om at tage sig godt af sin tatovering i den første tid. Jo mere du gør for at passe på den, desto bedre bliver det endelige resultat. Derfor er det helt afgjort også værd at gøre en stor indsats for det, da du ellers kan ende med at fortryde det.

Fisk Stjernetegn Tattoo

Fisk Stjernetegn Tattoo

Hvis du har et ønske om at få lavet en tatovering, der har relation til dit stjernetegn, er du havnet det rette sted. Her hos Sailor’s Ink står vi...

Løven Stjernetegn Tattoo

Løven Stjernetegn Tattoo

Går du med tanker om at få tatoveret dit stjernetegn? I så fald hjælper vi gerne hos Sailor’s Ink. Det er selvfølgelig også tilfældet, hvis dit...

Skorpion tatovering

Skorpion tatovering

Rigtig mange beslutter sig for at få en tatovering af deres stjernetegn. Er det også noget, du har overvejet? Hvis ja, så vil vi rigtig gerne hjælpe...

Jomfru Stjernetegn Tattoo

Jomfru Stjernetegn Tattoo

Har du gjort dig tanker om at få lavet en tatovering, der er inspireret af dit stjernetegn? I så fald er du ikke alene om dette. Tværtimod er det...

Tvilling stjernetegn tattoo

Tvilling stjernetegn tattoo

Har du besluttet, at du vil have en tatovering relateret til dit stjernetegn? I så fald er der mange ting, der bør tages op til overvejelse. Derfor...

Vandmand Stjernetegn Tattoo

Vandmand Stjernetegn Tattoo

Går du med tanker om at få lavet en tatovering af dit stjernetegn? Og vil du gerne have hjælp til at føre disse tanker ud i livet. Hvis ja, så er vi...

Sailor's Ink Studie

Esbjerg

Send os en besked Se studie

Sailor's Ink Studie

Kolding

Send os en besked Se studie

Sailor's Ink Studie

Odense

Send os en besked Se studie