Sailors Ink logo

Der er mange, der tager turen til Flensborg, hvis de skal have lavet en tatovering. Har du selv gjort dig tanker om at få lavet en tattoo Flensborg? I så fald er der faktisk slet ikke behov for det. Her hos Sailor’s Ink er vi nemlig klar til at hjælpe dig med din tatovering.

Ganske vist har vi ikke en butik i Flensborg, men vi har flere butikker i Danmark. Du finder os i både Kolding, Esbjerg og Odense. Her kan du få lavet din tatovering af dygtige tatovører, uden at det sprænger banken. Derfor er der slet ikke behov for at vælge en Flensborg tattoo.

Ingen kompromisser hos Sailor’s Ink

Beslutter du dig for at blive tatoveret hos Sailor’s Ink, er du sikker på, at der ikke bliver gået på kompromis. Vi går nemlig ikke ned på hverken sikkerhed, tryghed eller tillid. Det hele handler om, at vi ønsker at give dig en tryg oplevelse.

Lægger du vejen forbi en af vores butikker, er du derfor garanteret en god oplevelse. I alle vores butikker vil du blive mødt af et smilende personale og tatovører, der er blandt de bedste i hele Europa. Ikke nok med det, så bryster vi os også af både en service og en hygiejne, der er i top.

Vælg mellem mange artister

Fælles for alle vores butikker er, at vi har et stort hold af dygtige tatovører. Og vi har ikke blot en række faste artister, men også gæsteartister fra hele verden. Det er dog ikke altid, at der er gæsteartister i butikkerne.

Har du et ønske om at blive tatoveret af en gæsteartist? I så fald skal du holde øje med vores sociale medier. Her vil du nemlig få opdateringer om, hvornår vi har gæsteartister i butikkerne. Ydermere vil du naturligvis også have mulighed for at booke tid.

Få inspiration fra dygtige tatovører

Er du ikke sikker på, hvad du vil have tatoveret? Frygt ikke! Vi er klar til at hjælpe hos Sailor’s Ink. Vores mange dygtige tatovører har nemlig stor erfaring, og hjælper gerne med sparring og inspiration. Dermed kan I, i fællesskab finde en god løsning.

Hvis du derimod ved, hvad du vil have tatoveret, hjælper vi naturligvis også gerne med dette. Der er nemlig intet projekt, der er for stort eller småt. Af denne grund skal du ikke være i tvivl om, hvorvidt vi kan hjælpe med netop din tatovering.