Sailors Ink logo

Går du med tanker om at få lavet en Hjørring tattoo? I så fald vil vi gerne hjælpe dig med at føre den ud i livet. Desværre kan vi ikke hjælpe i Hjørring, da vi ikke er en tatovør Hjørring. Til gengæld er vi til stede i både Odense, Esbjerg og Kolding. I disse forretninger er du naturligvis altid velkommen.

Mange dygtige tatovører hos Sailor’s Ink

Hos Sailor’s Ink har vi flere ting, vi kan bryste os af. Det vi er mest stolte af er, at vi har et stort hold af dygtige tatovører. Flere af dem hører endda til i den absolutte elite i Europa. Vælger du at blive tatoveret hos os, er du derfor sikker på, at arbejdet udført af en professionel tatovør.

Samtidig har det en anden fordel, at vi har mange tatovører. Det medfører nemlig, at vi kan hjælpe med tatoveringer i alle stilarter. Uanset hvad du har gjort dig af tanker i denne forbindelse, så kan vi hjælpe.

Erfaring med alle former for tatoveringer

Vi står altid klar til at hjælpe dig med at gøre din drøm om en ny tatovering til virkelighed. Det gør sig gældende, uanset hvad du har gjort dig tanker om den. Det betyder, at vi kan hjælpe med at udføre din tatovering, uanset dens størrelse, stilart og placering.

Har du længe gået med ønsket om at få lavet en kort tekst? Eller vil du realisere drømmen om et sleeve? I begge tilfælde skal du være velkommen til at kontakte os, da vi naturligvis gerne hjælper med dette.