Sailors Ink logo

Ønsker du at få lavet en tattoo Hobro? Så er du havnet på den rette side. Her hos Sailor’s Ink vil vi nemlig rigtig gerne hjælpe dig. Desværre har vi ikke en tatovør Hobro, men du er velkommen til at besøge os i en af vores forretninger i Esbjerg, Kolding eller Odense.

Bliv tatoveret af dygtige tatovører

Hos Sailor’s Ink har vi et stort hold af tatovører, som står klar til at hjælpe dig. Flere af dem er nogle af de bedste i Europa. Derfor er du sikker på, at du får din tatovering udført af en tatovør, der er både erfaring og dygtig til sit arbejde.

Samtidig er du sikker på, at du får et resultat, som du kun kan være glad for. Det skyldes først og fremmest, at vores tatovører kan bryste sig af at have stor erfaring. Det handler dog også om, at vi har tatovører, der mestrer alle former for stilarter.

Lad os stå for din tatovering

Vi vil rigtig gerne hjælpe dig med at føre din drøm om en tatovering ud i livet. Det betyder, at vi også rigtig gerne vil hjælpe, uanset hvordan din tatovering skal se ud. Vi kan nemlig lave alle tatoveringer, uanset dine ønsker til størrelse, stilart og placering.

Vil du gerne have en mindre tekst tatoveret? I så fald hjælper vi gerne med dette. Er dit ønske derimod at få lavet en stor tatovering på ryggen eller et sleeve? Hvis ja, så klarer vi også gerne dette. Ønsker du at høre mere om dine muligheder, så tøv ikke med at kontakte os.