Sailors Ink logo

Går du med en drøm om at få en flot og veludført tatovering? I så fald er du kommet til det helt rette sted. Hos Sailors Ink finder du ikke blot nogle af Danmarks, men også nogle af Europas bedste tatovører, der alle sidder klar til at hjælpe dig med din næste tatovering.

Hos Sailors Ink er det kunden, der er i centrum. Vi har fokus på, at du skal få den bedst mulige oplevelse. Derfor er det ikke blot tatoveringen i sig selv, vi lægger vægt på. Vi vægter det nemlig højt, at vores kunder føler, at de får en god oplevelse fra start til slut.

Uanset om din næste tatovering skal være en lille rose, et sleeve eller noget tredje, er intet projekt for stort eller småt til os. Skal du have lavet en tattoo Skanderborg, er du derfor landet det helt rette sted.

Vi har dog ikke mulighed for at udføre din tattoo i Skanderborg, da vi ikke ingen butik har i byen. Vi har derimod butikker i Kolding, Odense og Esbjerg, hvor du er mere end velkommen. I alle butikker har vi dygtige tatovører, der kan forvandle dine tanker til den tatovering, du drømmer om.

Sikkerhed, tillid og tryghed er nøgleord for os

Hos Sailors Ink har vi tre klare fokusområder, når du som kunder besøger en af vores butikker. Vi går nemlig ikke på kompromis med hverken sikkerhed, tryghed eller tillid. Det er dig som kunde, der er vores klare førsteprioritet, hvorfor du kan forvente en service, der er i top.

Ligeledes kan du forvente at blive mødt af et personale, der er både imødekommende, smilende og hjælpsomme. Det betyder selvfølgelig, at personalet er klar til at besvare alle de spørgsmål, du måtte have. For os er det nemlig vigtigt, at du føler dig tryg, og at du ikke er i tvivl om noget.

Dertil er det ikke hvem som helst, der kommer til at stå for at lave din tatovering. I vores butikker vil du nemlig blive mødt af nogle af landets bedste tatovører. Samtidig er det vigtigt for os at understrege, at vores hygiejne altid er i top.

Sailors Ink er ikke nogen stor virksomhed. Til gengæld er vi en virksomhed, der sætter kunden først, og gør alt, hvad vi kan for, at du får den bedste oplevelse hos os. Vores fokus er, at du bliver lige så glad for oplevelsen, som du gør den flotte tatovering, du får lavet.

Få inspiration fra nogle af landets bedste tatovører

Der er rigtig mange, der har en god idé om, hvordan deres tatovering skal se ud, inden de besøger. Der er dog også mange, der er i tvivl om, hvordan den konkret skal se ud. Det er helt naturligt, og det er kun sundt, at man tager sig tid til at overveje tatoveringen.

Hos Sailors Ink hjælper vi dig rigtig gerne med at finde det helt rette design. Vi ved nemlig, hvor vigtigt det er at finde det helt rette. Uanset om du har et udkast, har gjort dig få tanker, eller er helt på bar bund, så skal vi naturligvis nok hjælpe dig i mål med din tatovering.

Vores dygtige tatovører kan arbejde med et hav af forskellige designs og stilarter. Derfor skal du ikke være nervøs for, om vi kan hjælpe dig med din tattoo. Det er tilfældet, uanset om det er en relativt simpel tekst, en rose eller et helt sleeve. I alle tilfælde sidder vi klar til at hjælpe dig.

De input, du får på din tatovering, vil være input fra nogle af landets bedste tatovører, men om du vælger at inkludere dem i dit design, er naturligvis din egen beslutning.