Sailors Ink logo

Har du besluttet at gøre alvor af din drøm om en ny tatovering? Og leder du efter en tatovør, der kan hjælpe dig med at lave en tattoo Viby? I så fald behøver du ikke at lede længere. Vi vil nemlig rigtig gerne hjælpe dig med at gøre din tatovering til virkelighed her hos Sailor’s Ink.

Desværre har vi dog ikke en butik i Viby, hvor vi kan tilbyde at tatovere dig. Er du frisk på en lille køretur, skal du dog være mere end velkommen i en af vores andre butikker. Du kan finde os i både Kolding, Esbjerg og Odense, hvor du finder nogle af landets bedste tatovører.

Går ikke på kompromis

Der er mange ting, der er i fokus hos Sailor’s Ink. Der er dog især tre ting, vi ser som nøgleord: sikkerhed, tryghed og tillid. Det hele handler om, at vi vil sikre, at du får en tryg oplevelse, når du får en tattoo hos os. Det er selvfølgelig gældende, uanset om det er din første tatovering eller ej.

Derfor er du også sikker på, at du vil få en service, der er helt i top. Ligeledes kan du også glæde dig over, at du i alle vores butikker vil blive mødt af et personale, der er både smilende og hjælpsomt. Ikke nok med det, så er vores tatovører også nogle af de bedste i hele landet.

Mestrer alle tatoveringer

Da vi har et stort og alsidigt hold af tatovører, er der ikke en stilart, vi ikke mestrer. Uanset hvad du har gjort dig af tanker, kan vi derfor hjælpe dig med at bringe dem til virkelighed. Det betyder også, at vi kan hjælpe, uanset om det er en stor eller lille tatovering.

Har du gjort dig tanker om en ny tattoo, som du gerne vil have omdannet til virkelighed, skal du derfor ikke tøve med at tage kontakt til os. Når du gør det, vil vi hjælpe dig med at finde frem til den af vores tatovører, der vil være den bedst egnede til at lave netop din tatovering.

Hjælper gerne med sparring

Det er ikke alle, der ved, hvad de vil have tatoveret, når de besøger en tatovør. Hvis det også er tilfældet for dig, hjælper vi dig gerne hos Sailor’s Ink. Vores dygtige tatovører står nemlig klar til at yde både sparring og inspiration, såfremt du føler et behov for dette.