Sailors Ink logo

Løve tattoo

Der findes rigtig mange dyremotiver, der er populære. Der er dog ikke mange af dem, der kan bryste sig af at kunne konkurrere med løven. Der er nemlig rigtig mange mænd og kvinder i hele verden, der beslutter, at det netop skal være en løve tattoo, de skal have.

Der er naturligvis stor forskel på, hvorfor folk vælger at få tatoveret en løve. For mange handler det blot om, at de godt kan lide motivet. Andre vælger derimod en løve som motiv, da de ser en dybere mening bag at få tatoveret ‘The King of the Jungle’.

Hvad kan en løvetatovering betyde?

Der skal ikke være nogen tvivl om, at der er delte meninger om, hvad der er symbolikken bag en tatovering af en løve. Heldigvis er det helt op til dig selv at bestemme, hvad meningen bag skal være. Rigtig mange ser dog en løve som et symbol på både tapperhed og mod.

Andre har mere fokus på, at løven er dyrerigets konge, hvilket der bestemt også er symbolik i. Som der også er givet udtryk for herover, er det dog langt fra alle, der vælger at få tatoveret en løve, fordi de har gjort sig tanker om en særlig symbolik.

Vi hjælper gerne med din løvetattoo

Har du besluttet dig for, at du gerne vil have lavet en løvetattoo? I så fald er du havnet det helt rette sted. Her hos Sailor’s Ink har vi stor erfaring med alle typer tatoveringer, men gennem tiderne har vores dygtige tatovører lavet en lang række tatoveringer med løve som motiv.

Derfor har vi naturligvis erfaringen på plads. Hvis du ønsker, at vi skal stå for at lave din tatovering, skal du ikke tøve med at kigge forbi en af vores butikker i Odense, Kolding eller Esbjerg. Alle steder vil du blive mødt af et smilende og imødekommende personale.