Sailors Ink logo

Sleeve tattoo

Tatoveringer har eksisteret i mere end 5.000 år. I løbet af de senere år er populariteten dog eksploderet, da de er blevet mere accepterede. Dette har også medført, at flere kaster sig ud i at skabe et tattoo sleeve, der dækker hele eller dele af enten arm eller ben.

En sleeve tattoo er naturligvis ikke noget for alle, om end den kan laves på flere måder. Den kan enten skabes med ét stort motiv, eller flere mindre motiver, der bindes sammen. Om man vælger det ene eller det andet, hvis man vil have et sleeve, er selvfølgelig en smagssag.

Tattoo sleeves bliver mere populære

Der er flere og flere, der vælger at kaste sig ud i at få lavet et tattoo sleeve. Det er dog ikke alle, der vælger at få lavet én stor tatovering. Derimod er der også mange, der vælger at få lavet en serie af mindre tatoveringer, der omkranser enten deres arm eller ben.

Traditionelt set blev et sleeve primært lavet på armen, men i løbet af de senere år er det blevet mere og mere populært at få det lavet på benet. Til trods for, at populariteten er stigende, er der dog fortsat flest, der vælger at få lavet deres sleeve tattoo på armen.

Som regel har et sleeve et sammenhængende tema, hvilket kan være f.eks. stilart eller farve. Det er dog ikke et krav, at man gør det på denne måde. Hvis man ønsker det, står det derfor frit for at få lavet et sleeve, der består af en blanding af forskellige tatoveringer.

En af de klare grunde til, at der er mange, der vælger at få lavet et sleeve er, at det giver en kreativ frihed. Når man tager så stort et lærred i brug, har man mange muligheder i forhold til kunsten. Hertil er der selvfølgelig også mange, der blot elsker, hvordan et sleeve ser ud.

Hvad er forskellen på full sleeve og half sleeve?

Hvis du har gjort dig tanker om at få lavet et sleeve, er der flere ting, du skal overveje. En af de ting, der skal overvejes er, om du vil have lavet en half sleeve tattoo eller en full sleeve tattoo. Der er nemlig betydelig forskel på, om du vælger det ene eller andet.

Beslutter du dig for at få lavet et full sleeve, vil det nemlig være hele armen, der er tatoveret – dog med undtagelse af hånden. Nøjes du i stedet med et half sleeve, vil det strække sig fra skulder til albue eller fra albue til håndled, alt afhængigt af, hvad du foretrækker.

Fælles for dem begge er, at det ikke nødvendigvis behøver at være ét stort og sammenhængende motiv, der dækker det hele. Hvis du foretrækker flere små motiver, er der intet i vejen for dette. Det er netop fordelen ved et sleeve: at du får en enorm kreativ frihed.

De fleste vælger armen, men benet er også en mulighed

De fleste af dem, der vælger at få lavet et sleeve, får det lavet på armen. Det er man dog ikke tvunget til at gøre, da det også er muligt at få det lavet på benet. Om du vælger det ene eller det andet, er naturligvis noget, du skal gøre op med dig selv.

Traditionelt set, når man taler om et sleeve, så er der dog tale om en arm sleeve tattoo. I takt med, at det er blevet mere og mere populært at blive tatoveret, er der også sket en stor udvikling på dette punkt, hvilket naturligvis også gør sig gældende i forhold til sleeves.

Vi hjælper gerne med dit sleeve

Har du besluttet dig for, at du gerne vil have lavet et sleeve, så er du landet det rette sted. Her hos Sailor’s Ink hjælper vi dig nemlig rigtig gerne i mål. Vi har butikker i hhv. Esbjerg, Odense og Kolding, hvor du skal være velkommen til at kigge forbi til en snak om dit projekt.

Vi kan bryste sig os af at have nogle af de dygtigste tatovører i landet ansat. De har alle stor erfaring, og har gennem tiden lavet et hav af sleeves. Derfor står vi også gerne klar til at hjælpe dig med at realisere din drøm om at få et sleeve på armen eller benet.