Sailors Ink logo

Veninde tattoo

Der er mange piger og kvinder, der drømmer om at få en veninde tattoo. Er det også noget, du og en veninde har tænkt over, er det vigtigt, at det overvejes nøje. Er I sikre på, at det er den rette beslutning, hjælper vi jer naturligvis gerne med at lave den bedste veninde tattoo.

Inden I kaster jer ud i at få lavet den simple veninde tattoo, I har besluttet jer for at få lavet, er der mange ting, der skal overvejes. Først og fremmest skal I være sikre på, at I begge vil blive glade for tatoveringen. Dernæst skal I sikre, at I har valgt det rette motiv.

Mange får lavet venindetatoveringer

Hvis I har gjort jer tanker om at få lavet en venindetatovering, er I bestemt ikke de seneste. Tværtimod er der rigtig mange, der får lavet denne type tatoveringer. Det er der mange grunde til, men primært skyldes det blot, at mange har et særligt bånd til deres veninde.

Det er dog ikke alle, der har lyst til at få lavet en stor tatovering, der f.eks. optager en del plads på overarmen. Derfor kan en lille veninde tattoo være en god idé. Det er især tilfældet, hvis det er jeres første tatovering.

Hvilke muligheder har man?

Når det kommer til venindetatoveringer, er der stort set ingen begrænsninger på, hvad I kan få tatoveret. Derfor er det i bund og grund op til jer at finde ud af, hvad I vil have tatoveret. Hele idéen med en venindetatovering er dog, at de skal være ens eller have en sammenhæng.

Et klassisk eksempel er, at man vælger at få lavet et halvt hjerte hver, som passer sammen. Andre vælger blot at få lavet en form for veninde tattoo tekst. Som angivet herover, er der ikke noget, der er rigtigt eller forkert, hvorfor I blot skal finde ud af, hvad der er det rette for jer.

Vi hjælper gerne

Har du og en veninde besluttet, at I gerne vil have lavet en venindetatovering? I så fald er I kommet til det rette sted. Vi hjælper nemlig rigtig gerne her hos Sailor’s Ink, hvor vi har mange års erfaring og tusindvis af tatoveringer bag os.

Uanset om I har en specifik idé til jeres tatovering, eller om I har brug for sparring, står vi klar til at hjælpe. Derfor skal I ikke tøve med at lægge vejen forbi en af vores tre butikker, som I finder i henholdsvis Kolding, Odense og Esbjerg.