Sailors Ink logo

Kompas tattoo

Der findes rigtig mange tatoveringer, man frit kan vælge mellem. Alligevel er der en række motiver, der går meget igen. Det kan der naturligvis være forskellige grunde til, men essensen er, at de er populære. Det er blandt andet tilfældet for tatoveringer af kompas, som mange beslutter sig for at få lavet.

Der kan være flere årsager til, at man får lavet en tatovering. For mange handler det om, at de blot synes, at det er et pænt motiv. I andre tilfælde er der en dybere mening bag. Dette vidner klart og tydeligt om, at der er forskellige tilgange til en kompas tattoo.

Er populært at få tatoveret et kompas

Som angivet herover, så er det meget populært at få lavet en tatovering af et kompas. Overvejer du selv at gøre dette, er det dog kun en fordel. Det betyder nemlig, at vores tatovører har stor erfaring med det. Derfor ved de selvfølgelig, hvordan man bedst griber det an.

I denne forbindelse er det vigtigt at nævne, at der er forskellige årsager til, hvorfor folk får et kompas tatoveret. Det betyder, at det kan være forskelligt, hvad man vælger i forhold til motiv. Vil du selv have en tatovering kompas, skal du derfor vælge ud fra dine egne ønsker.

Mange muligheder ift. udseende

Et kompas kan laves på rigtig mange måder. Derfor har du også mange muligheder i forhold til udseendet, hvis du ønsker at få lavet en sådan tatovering. Netop dette faktum gør, at du ikke blot bør kaste dig hovedkulds ud i det.

I stedet skal du sørge for at overveje dine muligheder. Den bedste måde at gøre dette på, er ved at finde inspiration på nettet. På denne måde kan du bedre få en idé om, hvad du har af muligheder. Derfor bliver det også lettere at beslutte, hvordan din egen tatovering skal se ud.

Lad os stå for din tatovering af kompas

Hos Sailor’s Ink har vi stor erfaring med at lave denne type tatoveringer. Derfor er vi naturligvis også klar til at hjælpe dig med at lave din tatovering. Dette gør sig gældende, uanset hvad du har af krav til den. Vi arbejder nemlig med de fleste stilarter i vores forretninger.

Desuden kan vi bryste os af at have et hold af dygtige artister, der alle har stor erfaring med faget. Det er din sikkerhed for, at resultatet bliver, som du vil have.

Din oplevelse er vigtig for os

For os er det ikke kun vigtigt, at du får et pænt resultat, som du bliver glad for. Det er lige så vigtigt for os, at du får en god oplevelse. Derfor gør vi også, hvad vi kan for, at du føler dig godt tilpas fra start til slut.

F.eks. sørger vi gerne for lidt at drikke, musik eller anden underholdning. Foretrækker du blot at føre en behagelig samtale med din tatovør, er det selvfølgelig også tilladt. Ligeledes står vi også altid klar til at besvare de spørgsmål, du måtte have.

Her kan du finde os

Hos Sailor’s Ink bryster vi os ikke at være en stor virksomhed. Derimod er vi en mindre virksomhed, der er villig til at gå det ekstra skridt for vores kunder. Derfor findes vi ikke i hele landet, men har derimod butikker i hhv. Odense, Kolding og Esbjerg.

Du er altid velkommen til at kigge forbi en af vores butikker, hvis du har spørgsmål eller vil bestille tid. Alternativt kan du også kontakte os på Facebook eller via e-mail, hvor vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt. Foretrækker du at ringe til os, kan du gøre dette på tlf. 74 44 44 44.

Hvor lang tid holder en tatovering?

En tatovering er permanent og holder hele livet. Dog kan den falme over tid på grund af sollys, hudens naturlige aldring og vedligeholdelse. For at...

Sailor's Ink Studie

Esbjerg

Send os en besked Se studie

Sailor's Ink Studie

Kolding

Send os en besked Se studie

Sailor's Ink Studie

Odense

Send os en besked Se studie