Sailors Ink logo

Esbjerg Artister

Tattoo artist Vasily

Niclas Se mere

George Se mere

Joakim Se mere

Tattoo artist Vasily

Josh Se mere

Lærke Se mere

Artem Se mere

Troels Se mere

Julie Se mere

Kolding Artister

Andi Se mere

Bogdan Se mere

Monika Se mere

Andrei Se mere

Amanda Se mere

Leslie Se mere

Tereza Se mere

Odense Artister

Pawel Se mere

Alexa Se mere

Jesco Se mere

Henriette Se mere

Sille Se mere

Mathilde Se mere

Aaron Se mere

Tattoo designere

Det er ikke alle, der synes, at det er let at finde en tatovering, de kan lide. Har man en meget specifik idé, er det slet ikke sikkert, at man kan finde noget, der minder om dette.

Det betyder dog ikke, at man er nødt til at droppe sin idé. I stedet skal man blot alliere sig med en tattoo designer, der kan hjælpe med at udvikle den tatovering, men har i tankerne.

Hvis du har brug for hjælp til at designe din tatovering, hjælper vi gerne her hos Sailor’s Ink. Vi kan naturligvis både tegne ud fra dine tanker, men står også gerne klar med sparring og input.

Stort set alt kan lade sig gøre hos Sailor’s Ink

Der er stort set ikke noget, der ikke kan lade sig gøre her hos Sailor’s Ink. Det gør sig også gældende, hvis du har brug for vores hjælp til at designe din tatovering, hvilket vi naturligvis rigtig gerne hjælper med.

Leder du efter en tattoo designer, skal du derfor være velkommen til at besøge os i en af vores tre butikker. Du finder os i både Odense, Esbjerg og Kolding – og alle tre steder har vi en tattoo designer, der kan hjælpe dig.

Det er naturligvis op til dig selv at vurdere, hvor stor frihed, du vil give, når det kommer til at designe din nye tattoo. Derfor kan du også være med på sidelinjen, så du kan komme med input og ændringer, hvis ønsket.

Nogle af landets dygtiste tatovører

Hos Sailor’s Ink kan du finde nogle af de bedste tatovører i hele landet. De har alle det til fælles, at de også kan hjælpe dig med at designe din nye tatovering.

Hvad de også har til fælles er, at de har kompromisløst fokus på selv de mindste detaljer, hvorfor du er garanteret at få et design og et endeligt resultat, som du vil sætte stor pris på.

Vi har stor erfaring med alskens stilarter, hvorfor vi helt afgjort også vil kunne hjælpe dig med at skabe en tatovering, der byder på en stil, der falder i lige netop din smag.