Sailors Ink logo

Flest prisvindende artister i Danmark

Vi deltager løbende til de forskellige conventions - både i Danmark og internationalt.

Mere end 10.000 tilfredse kunder

Vi yder den allerbedste service til vores kunder - Se bare vores anmeldelser.

Oplevelse i verdensklasse

Vi garanterer vores kunder en oplevelse i verdensklasse uanset om du besøger os i Esbjerg, Kolding eller Odense.

Har du længe drømt om at få lavet en piercing? I så fald kan du glæde dig over, at du er havnet det rette sted. Hos Sailor’s Ink er vi nemlig specialister i at pierce.

Vi har mange års erfaring med faget, hvorfor vi gennem tiden har lavet et væld af piercinger. Ønsker du at sikre, at du får et flot og professionelt resultat, så få lavet piercing her hos os.

Vi har butikker i både Kolding, Odense og Esbjerg, hvor vi altid står klar til at hjælpe, hvis du ønsker at få lavet en piercing.

Derfor skal du pierces hos Sailor’s Ink

Der er flere grunde til, hvorfor din piercing skal laves hos Sailor’s Ink. Først og fremmest skyldes det dog, at vi er dygtige til vores arbejde, og du derfor er sikret et flot resultat.

Vælger du Sailor’s Ink, er du også garanteret, at der ikke gås på kompromis med hygiejne, kvalitet og præcision. Disse tre ting vægter vi nemlig meget højt, hvorfor vi stiller høje krav til dem.

Derfor er det heller ikke blot resultatet, der er vigtigt for os. Det er mindst lige så vigtigt, at vores kunder føler, at de fra start til slut har været i trygge hænder.

Laver alle former for piercinger

Ved du ikke, hvad er en piercing, er det svært at give et konkret svar. Det skyldes, at der findes mange former for piercinger. Fælles for dem alle er dog, at det er en form for kropsudsmykning.

Uanset hvilken piercing, du ønsker at få lavet, kan vi hjælpe hos Sailor’s Ink. Vi har nemlig stor erfaring med at lave de fleste former for piercinger.

Hvad koster en piercing?

Det er naturligvis værd at påpege, at uanset hvilken piercing, du ønsker at få lavet, kan det klares til en god piercing pris. Til trods for dette, er du stadig garanteret, at du får et godt resultat.

Hvad det konkret koster at få lavet en piercing, er svært at sige. Der er nemlig stor forskel på, hvor omfattende de er at lave. Af denne grund er der også stor forskel på, hvad de koster.

Hos Sailor’s Ink er det dog vigtigt for os, at vores kunder får et flot resultat til en fornuftig pris. Du skal derfor ikke være bekymret for, at du ender med at betale overpris, hvis du vælger at blive piercet hos os.

Hvor gammel skal man være for at få piercing?

Der er ikke nogen aldersgrænse for piercinger i Danmark. I modsætning til at blive tatoveret, er det derfor ikke et krav, at du er 18 år og myndig.

Når det er sagt, så laver vi dog ikke piercinger på alle. Det er vigtigt for os, at vi kun piercer folk, der er bekendt med konsekvenserne af det. Er du under 18 år, bør du derfor have en forælder med i butikken.

Hvor lang tid tager det for en piercing at hele?

Det er svært at sige, hvor lang tid en piercing tager om at hele. Den vil være helet færdig, når huden får en naturlig hudfarve, og ikke længere afgiver sårvæske. Det kan tage op til 6-8 måneder, men afhænger af, hvor på kroppen, det er.

Sailor’s Ink har Danmarks bedste tatovører

Hvis du skal have en tid til en tatovering i én af vores afdelinger, så kontakt os på dette nummer 74 44 44 44, så finder vi en tid til dig

Tatoveringer