Sailors Ink logo

Flest prisvindende artister i Danmark

Vi deltager løbende til de forskellige conventions - både i Danmark og internationalt.

Mere end 10.000 tilfredse kunder

Vi yder den allerbedste service til vores kunder - Se bare vores anmeldelser.

Oplevelse i verdensklasse

Vi garanterer vores kunder en oplevelse i verdensklasse uanset om du besøger os i Esbjerg, Kolding eller Odense.

PIERCING GALLERI

Der findes efterhånden så mange forskellige piercinger, at det kan være svært at finde hoved og hale i dem.

En stor del af dem har blot et kosmetisk formål. Det vil sige, at de ikke tjener andet formål, end at se pæne ud. Det er dog ikke helt tilfældet for de fleste, der vælger at få lavet en daith piercing.

Her er der nemlig tale om en piercing, der faktisk kan tjene andet formål, end at være pæn. Derfor er det bestemt ikke alle, der får lavet denne type piercing, fordi de synes, den ser pæn ud.

Hvad er en daith piercing?

En daith piercing er en særlig type piercing, der er placeret i den inderste bruskfold af øret. Den er blevet udført i tusindvis af år, hvorfor du sandsynligvis har set en piercing daith før.

Det hævdes, at en daith piercing migræne er meget effektiv mod migræne og hovedpine. Det skyldes, at den er placeret på det samme trykpunkt på øret, som akupunktører gør brug af, når de behandler migræne.

En sådan piercing kan være ganske smertefuld at få lavet, da den skal sidde i den benede brusk. For at sikre den rette daith piercing heling, er det derfor vigtigt at give den grundig pleje efterfølgende.

Virkningen er ikke garanteret

Det er naturligvis vigtigt, at du er klar over, at der ikke kan gives en garanti for, at det virker. Derfor er der også forskel på, hvorvidt folk føler, at denne type piercing har en virkning.

Det betyder dog ikke, at du skal afholde dig fra at få lavet en sådan piercing. Der er nemlig en chance for, at den har netop den virkning, du ønsker, at den skal have.

Taler du med folk, der har fået lavet en daith piercing, vil du derfor også opleve, at der er forskel på, hvad deres oplevelse har været.

Stor erfaring med daith piercinger hos Sailor’s Ink

Der skal ikke være nogen tvivl om, at du er landet det rette sted, hvis du ønsker at få lavet en daith piercing. Vi har nemlig stor erfaring med at lave denne type piercing.

Da det er en type piercing, vi har lavet mange gange før, er du naturligvis sikret, at vi også kan hjælpe dig med at opnå et resultat, du kan være glad for.

Samtidig har vi også den rette erfaring til at sikre, at din daith piercing bliver placeret korrekt, hvilket er afgørende.

Vigtigt for os, at du er tryg

Når du bliver piercet hos Sailor’s Ink, er det ikke blot vigtigt for os, at du får et flot resultat. Det er mindst lige så vigtigt for os, at du får en god og tryg oplevelse.

Derfor sørger vi naturligvis for, at du føler, at du er tryg fra start til slut. Det gør vi blandt andet ved at besvare alle dine spørgsmål, så du ikke er i tvivl om noget.

Ønsker du, at vi står for at lave din daith piercing, skal du ikke tøve med at kigge forbi en af vores butikker i enten Odense, Kolding og Esbjerg.

Sailor’s Ink har Danmarks bedste tatovører

Hvis du skal have en tid til en tatovering i én af vores afdelinger, så kontakt os på dette nummer 74 44 44 44, så finder vi en tid til dig

Tatoveringer