Sailors Ink logo

Flest prisvindende artister i Danmark

Vi deltager løbende til de forskellige conventions - både i Danmark og internationalt.

Mere end 10.000 tilfredse kunder

Vi yder den allerbedste service til vores kunder - Se bare vores anmeldelser.

Oplevelse i verdensklasse

Vi garanterer vores kunder en oplevelse i verdensklasse uanset om du besøger os i Esbjerg, Kolding eller Odense.

PIERCING GALLERI

Der findes mange piercinger, du kan få lavet i øret. En af de mest populære af slagsen, er den såkaldte helix piercing.

Faktisk er der tale om en af de mest udbredte ørepiercing i vores del af verdenen. Det vidner naturligvis om, at det er en piercing, som rigtig mange beslutter sig for at få lavet.

Har du selv gjort dig tanker om at få lavet en piercing i øret helix? Hvis ja, så er du landet det rette sted. Her hos Sailor’s Ink står vi nemlig klar til at hjælpe dig med at få lavet en helix piercing.

Hvad er en helix piercing?

En helix piercing er en piercing, der bliver lavet på ydersiden af den øverste ørefold. Den kan laves en lang række steder langs ørets kant, hvilket har haft indflydelse på, at det er en af de mest alsidige ørepiercinger.

Det er dog også værd at være opmærksom på, at det også er en af de piercinger, der tager længst tid om at hele. Det skyldes, at den er placeret i væv, der heler i forskellige tempo.

Den potentielt langsommelige helix piercing heling, skal du derfor tage højde for. Ligeledes skal du naturligvis være klar over, at der er forskel på en helix piercing og en anti helix piercing.

Stor erfaring med helix piercinger

Har du et ønske om at få lavet en helix piercing, er du havnet det rette sted. Her hos Sailor’s Ink har vi nemlig stor erfaring med at lave netop denne type piercing.

At det er noget, vi har stor erfaring med, er din garanti for, at du får et godt resultat. Derfor vil du naturligvis forlade vores butik glad og tilfreds.

Ligeledes skal det også understreges, at vi kan hjælpe dig til en god helix piercing pris. Vi er nemlig langt fra de dyreste på markedet.

Vi vægter din tryghed højt

Når du får lavet en piercing hos Sailor’s Ink, er du ikke blot sikret et godt resultat. Det er nemlig mindst lige så vigtigt for os, at du får en god og tryg oplevelse.

Det betyder naturligvis, at vi altid er klar til at hjælpe, hvis du har spørgsmål. Vi ønsker nemlig, at der ikke er noget, du er i tvivl om, når du bliver piercet hos os.

Uanset om det er første eller femte gang, du skal have lavet en piercing, er du derfor garanteret, at du hos Sailor’s Ink får en god og tryg oplevelse.

Her finder du os

Hos Sailor’s Ink er vi ikke den største kæde i Danmark. Dette stræber vi dog heller ikke efter. Derimod stræber vi efter at være de bedste til vores arbejde.

Ikke desto mindre kan du finde os i både Odense, Kolding og Esbjerg. I alle tre butikker vil du selvfølgelig blive mødt af et smilende og imødekommende personale, der står klar til at hjælpe.

Ligeledes vil du i alle tre butikker kunne finde dygtige piercere, der har mange års erfaring med faget – og derfor har evnerne og erfaringen til at sikre et godt resultat.

Sailor’s Ink har Danmarks bedste tatovører

Hvis du skal have en tid til en tatovering i én af vores afdelinger, så kontakt os på dette nummer 74 44 44 44, så finder vi en tid til dig

Tatoveringer